S3 Voorpagina
Van Bergen Boys - Bogatyri

Laatste wedstrijd van dit seizoen

9 juni: 16.00 uur

Aanwezig: 15.15 uur

 
S3 Portaal

Laatste nieuws

Sun 13 May
Zege op de kampioen Paddepoel ! 5-1

Mooi afsluiting van het seizoen

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5
ONR 3 - RWF 3 2-0 !! 22-04-2007

De nul vastgehouden

Wederopstanding Van Bergen Boys

[meer ...]
ONR 3 helpt ook VVK in het zadel 15-04-2007

Bij deze wedstrijd willen we geen beelden tonen.

Opnieuw fors verlies

[meer ...]
Vrolijk Pasen! 09-04-2007

rammen!

2 gespeeld, 0 punten, doelsaldo: 4-11

[meer ...]
Snel vergeten! 26-03-2007

wederom een goal

Slechts één hoogtepunt voor ons in deze wedstrijd!

[meer ...]
Op dreef 17-03-2007

Van Bergen Boys GRC – Spitsenduo oud ONR 1 op dreef

De Van Bergen Boys moesten aantreden tegen het hoger geklasseerde GRC uit Groningen. Vlak van te voren moest onze nieuwe aanwinst Wiebe helaas door een rugblessure verstek laten gaan. Wiebe sterkte met je herstel en hopenlijk tot volgende week.

T...

[meer ...]
Dramatische wedstrijd eindigt wonderbaarlijk in winst 17-03-2007

GRC geklopt met 4-2

[meer ...]
ONR 3 al drie maanden ongeslagen! 11-03-2007

Hans goed voor twee treffers

Ook Omlandia aan zegekar gebonden

Winnende treffer van Wim in laatste minuut!

[meer ...]
VVK houdt ONR op gelijkspel ( 2-2) 25-02-2007

Na enerverende strijd nog steeds ongeslagen.

[meer ...]
Ook Lycurgus met verlies uit Roden: 2-1 14-02-2007

eerste doelpunt na negen jaar!

Van Bergen Boys in 2007 nog ongeslagen

[meer ...]
Verjaardag Gerard 17-11-2006

heren, vond het zelf een leuk feestje met jullie. krijg je een mooi pakje op verjaardag en is het een dag later al weer smerig omdat een zekere heer J.B. te R een tochtje heeft uitgezet door de ommelanden van roden. gestroomlijnd heb ik hem dankzij UNIVE kleding  kunnen volgen. en ja, ook ko...

[meer ...]

Displaying results 1 to 10 out of 15

1

2

Volgende

Dit is een testpagina

Vitesse te sterk voor Sparta

ARNHEM - Vitesse kan toch nog winnen. De Arnhemmers maakten vrijdagavond in het Gelredome tegen Sparta (3-0) een einde aan een reeks van negen duels zonder zege. Danko Lazovic was met twee doelpunten opnieuw uitblinker bij Vitesse. Hij staat nu op negentien competitietreffers.

Trainer Aad de Mos kon derhalve opgelucht ademhalen. Hij gelooft in dit Vitesse en wijt de slechte serie wijt aan blessures, schorsingen en pure pech. In voetballend opzicht valt Vitesse dit seizoen zeker mee, stelde hij steevast na het zoveelste puntenverlies na de winterstop.

Doelpunten
Speler Doelpunten
Hans 34
Wim 33
Pieter 32
Erik 31
Johan 30
Henk 29
Cornelisse mag weg bij FC Groningen

FC Groningen heeft Yuri Cornelisse laten weten dat hij de club mag verlaten. De vleugelspeler komt voornamelijk als invaller aan bod in het team van trainer Ron Jans. De club en de speler hebben kortgeleden een gesprek gevoerd over deze situatie. Cornelisse heeft nog een doorlopend contract heeft tot medio 2008 en mag nu dus reeds uitzien naar een andere club. Het juist gepromoveerde De Graafschap heeft zich reeds voor hem gemeld.

Techniek belangrijk

Het voetbal wordt steeds sneller, wie de meeste techniek heeft zal uiteindelijk winnen. Tenminste, dat denk ik. Hoe kan het dan toch dat het Duitse nationale elftal, met vooral een 'winnaarsmentaliteit' en minder techniek steeds toch zover komt? Wat hebben zij wel en wij niet?

Bondscoach Marco van Basten geeft op KNVB.NL exclusief antwoord.

 

Marco van Basten: ,,Dat is een beetje kort door de bocht. Als je kijkt naar het afgelopen WK, hebben zij in de aanloop naar het WK geen goede resultaten gehaald. Maar dat heeft er ook voor een groot deel mee te maken dat ze alleen maar vriendschappelijk moesten spelen. Het is altijd moeilijk spelers op een goede manier klaar te stomen als je alleen maar oefenwedstrijden speelt."

 

,,Maar de kwaliteit van het Duitse team is best goed. Het elftal dat er tijdens het afgelopen WK stond, is voor ongeveer de helft hetzelfde als tijdens het EK in Portugal en het WK van 2002 in Japan en Korea. Veel routine. Bovendien is Duitsland is een groot land, met veel meer voetballers. En ze hebben een sterke competitie. Wat dat betreft zijn wij gewoon kleiner. Wij moeten het hebben van periodes met goede lichtingen. Kijk ook maar eens naar de resultaten van Duitsland, zij zijn drie keer wereldkampioen geworden, hebben zeven keer in de finale gestaan en doen eigenlijk altijd mee voor de prijzen. Wij hebben twee keer in een WK-finale gestaan en hebben één keer het EK gewonnen. Daar houdt het mee op."

Enquete

 

Ik heb genoten van de laatste wedstrijd
Ja
Nee
Geen idee

Wedstrijdschema
Datum Uit/thuis Ploeg
7 april ....... .......
14 april Thuis yyy yyyy
21 april Uit xxdxxx
   
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie