Bikkelen en buffelen in de Beker

Tue 24 Aug, 22:31

Door: mauricevanbaaren

ONR F1 moest flink aan de bak in hun eerste wedstrijd; lees meer

Woensdag 25 augustus begint ONR F1 thuis aan haar eerste wedstrijd. En wel tegen VEV '67 uit Leek in de beker........

Iedereen had erg naar de wedstrijd uitgekeken. En nadat Hendrik de spelers de instructies had gegeven kon de wedstrijd beginnen. De eerste minuten begonnen al stormachtig met kansen over en weer. ONR F1 wist in de eerste fase een 2-0 voorsprong op te bouwen, door doelpunten van Stef. Er werd prima overgespeeld en de jongens hadden veel aanvallende impulsen. Aan de andere kant wist Leek ook enkele keren gevaarlijk te worden en scoorde de 2-1.
F1 bleef aanvallen en scoorde ook de 3-1. De prima keeper Justin heeft echt super gekeept, maar kon door fraaie aanvallen van VEV'67 niet verhinderen dat Leek maar liefst drie keer op rij scoorde. Plotseling keek F1 voor het eerst tegen een achterstand aan. Alles werd uit de kast gehaald en echt iedereen zette zijn beste beentje voor. Justin had uitstekende reddingen. En Bas en Joost wisten menige aanval te neutraliseren. Bart begon meer op het middenveld te storen. En de aanvallende en op het middenveld spelers Rogier, Tim, Sam en Stef bleven knokken in deze bekerwedstrijd.

Toen de laatste minuut aanbrak keken de jongens nog tegen een 4-3 achterstand aan. Maar alle inzet werd toch beloond toen Tim binnen een minuut twee keer wist te scoren: 5-4 (!) De overwinning in de laatste minuut lijkt bijna een jongensboek.....

Alle ouders zijn zeer trots op de inzet van het team. En iedereen kijkt uit naar de volgende wedstrijd van zaterdag 28 augustus, uit tegen Leek.