Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Resultaat Bonnenboekactie

Sat 05 Feb, 10:00

Door: Het bestuur




Zaterdag a.s. - 5 februari - tussen 10 en 13 uur - is er de laatste gelegenheid voor het inleveren van het bonnengeld en eventueel niet verkochte boekjes.

In de bestuurskamer van ONR zijn Wietze en Jeroen aanwezig. Zij nemen dan de stand op en kunnen nog eventuele vervolgacties plannen.

Verkoop bonnenboekjes

22 en 29 januari 2011 is het weer zover, de bonnenboekjes moeten weer worden verkocht.
Tot heden konden de gelden van deze actie altijd voor bijzondere projecten worden gebruikt. Omdat alles duurder wordt en de gemeente ook minder gelden voor sportaangelegenheden heeft i.v.m. bezuinigingen, hebben wij voor dit seizoen de geschatte opbrengst van deze actie helaas voor een gedeelte in de exploitatiebegroting van 2010/2011 moeten meenemen.

Graag willen wij, dat de sponsoren van deze actie tevreden blijven over de verkoop van de boekjes, zodat wij ook volgende jaren weer deze actie kunnen blijven doen. Dit houdt dan weer in dat onze contributies dan niet extra verhoogd hoeven worden.

Na onderzoek om deze actie iets anders van opzet te gaan uitvoeren, is toch besloten om dit jaar ongeveer dezelfde procedure te volgen als voorgaande jaren. Daarom is besloten net als vorg jaar opnieuw 1500 boekjes te laten drukken.

Van deze boekjes hielden wij andere jaren boekjes over. Op grond van de eerste 2 opmerkingen zouden wij dit jaar graag alle boekjes willen verkopen.

Reserveer alvast de data in jullie agenda's. Nadere informatie zullen jullie binnenkort via elftalleiders gaan ontvangen.

Wij vertrouwen op jullie medewerking om deze bonnenboekactie weer tot een succes te maken.

Met vriendelijkegroet,
Wietse Bouwman (namens de sponsorcommissie)

 

 








Terug
 
Sponsorgalerie