Tue 22 Mar 18:33 Leeftijd: 108 days

Leek Rodenburg maatje te groot !!

Door: Erik Hummel

5 - 0 verlies voor ONR F3

In de najaarscompetitie werd er al een keer tegen elkaar gespeeld. Er werd toen met 3-1 verloren.

Maar in de voorjaarscompetitie nieuwe ronde nieuwe kansen. Goed geoefend in de zaal, nog ongeslagen na de winterstop en dus met volle moed er tegen aan.

Leek Rodenburg had de eerste twee wedstrijden met groot verschil gewonnen, waardoor we wisten dat het een zware wedstrijd zou worden.

En dat werd het. Zij waren beter dan wij en scoorden direct. Ik stond als eerste wissel en wilde direct scoren toen ik erin kwam. Dus ging ik met thijmen in de spits staan. Onze verdediging stond zwaar onder druk. Maar Jesper, Anton, Wessel en Daan deden erg hun best om ze het scoren te beletten. En owen, die deze keer als keeper fungeerde, stond vele keren in de weg om hun van het scoren af te houden. Alleen lukte dat niet iedere keer helaas. Voor de ranja hadden ze nog twee keer gescoord. 3-0 bij rust.

En toen de welverdiende ranja. We waren moe, hadden last van nieuwe schoenen en vonden dat de tegenstander veel te goed was.

De tweede helft ging inderdaad beter. Jurian was overal waar de bal was. De twee spitsen gingen meeverdedigen, waardoor zij in deze helft maar twee keer wisten te scoren.

Al met al een terechte uitslag. Ze waren echt beter. Niet getreurd volgende keer beter. En volgende week tegen Roden moeten we niet verliezen