S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

De laatste competitiewedstrijd

Sun 29 May, 07:56

Uit tegen de koploper: Zuidhorn

ONR kon in laatste competitiewedstrijd beschikken over alle acht spelers. Justin stond op doel en Bas, Bart en Joost stonden in de verdediging. Het middenveld en de aanval bestond uit Stef, Tim, Sam en Rogier,

In de eerste helft kon ONR qua spelbeeld redelijk meekomen met de koploper. Er waren over en weer kansen, maar Zuidhorn wist deze beter te verzilveren. Zo kon het uitlopen tot een 3-0 voorsprong. ONR wist weer terug te komen tot 3-2, door twee doelpunten van Stef. Voor rust maakte Zuidhorn nog een doelpunt en stond het 4-2.

In de tweede helft leek het krachtsverschil wat groter in het voordeel van Zuidhorn. Ondanks soms goede kansen voor ONR was het telkens Zuidhorn die scoorde. De uiteindelijke stand werd daarmee bepaald op 8-2 voor Zuidhorn.

De jongens hebben goed gespeeld en op een goede manier het competitieseizoen afgesloten.