S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Rik de Boer 'man of the match' in Niebert

Sun 19 Sep, 06:00

Uitblinker Rik de Boer scoorde 5 doelpunten, waaronder een zuivere hatrick

V.v. ONR E2 heeft de 2e competitiewedstrijd met dubbele cijfers gewonnen. De wedstrijd begon met één tegendoelpunt. Een hoog ingeschoten vrije trap glipte tussen de handschoenen door van de keeper van ONR. Dat maakte dat SVMH E1 uit Niebert heel kort op voorsprong stond. De rest van de westrijd had ONR volledig het initiatief. Er werd fantastisch als team samengespeelt. De vrije man werd steeds goed gevonden. Uitblinker Rik de Boer maakte in de eerste helft een zuivere hatrick. Ruststand: 1-6.

In de tweede helft bleef ONR goed voetballen en vergat ondanks de al grote voorsprong niet te verdedigen. Dit leverde in de 2e helft nog 5 doelpunten op. Hierdoor won v.v. ONR E2 met dubbele cijfers, namelijk: 1-11.