Omlandia A1 - ONR A1 0-1

Sat 13 Nov, 18:31

ONR neemt drie punten mee.

vrije trap van Anko. Deze ging net naast.

In een matig wedstrijd was het toch ONR die de drie punten mee naar huis kon nemen. Het eerste kwartier lag het initiatief bij Omlandia. Toch was de eerste kans voor ONR een prachtige voorzet van Anko kon net niet voldoende worden geraakt door Mitchell. Na een kwartier spelen loste een Omlandia speler een schot op ons doel. Deze ging naast. Langzamerhand nam ONR het initiatief over. Leon wist de bal bij Rolf te krijgen. Zijn inzet werd gestopt door de keeper. ONR creëerde wel wat kansen, maar ging hier niet zorgvuldig mee om. Na een half uur spelen legde Gert Jan een bal terug op Mitchell. Hij wist met een verwoestend schot de bal in het net te krijgen, 0-1. Met deze stand en een gle kaart voor Jasper wisten we de rust te bereiken.

De tweede helft gaf een zelfde beeld. Ook nu werden er een paar kansen gecreëerd. Deze gingen echter niet het doel in. Gelukkig waren onze verdedigers goed bij de les en werd er eg weinig weg gegeven. Anko liet weer zien een prima slot op de deur te zijn. Aan het einde van de wedstrijd werd ONR nog en penalty onthouden. Ruim binnen het strafschopgebied werd een ONR speler neergelegd. De scheidsrechter gaf een vrije trap buiten het strafschopgebied. De vrije trap leverde geen doelpunt op. Na 100 minuten spelen (de tweede helft was ruim 55 minuten) klonk het laatste fluitsignaal en kon ONR weer drie punten bij hun totaal schrijven. Hiermee nestelt A1 zich vaster in de kop van de competitie. Door de uitslagen in de andere wedstrijden kunnen we zelfs zeggen dat onze verdediging de minst gepasseerde is, op dit moment.

Opstelling: Marten, Tom V, Anko, Rolf, Jasper (Jelmer), Thom (Camiel), Gert Jan, Danel (Stephan), Leon, Matthijs (Tom v L) en Mitchell