Home > E1

De Held E1 ONR E1 4-3

Sat 05 Mar, 03:50

Stef Venema ... 1-0 en 2-0

Op zaterdag 5 maart 2011 was de wedstrijd De Held E1 – ONR E1. In Hoogkerk moest de ONR E1 (weer eens) buiten voetballen.

Nadat ONR E1 in de zaal kampioen was geworden zouden ze wel gemotiveerd zijn om op het veld tegen de nummer 8 in de competitie te moeten spelen.

ONR E1 stond er klaar voor en stond als volgt op het veld:

In het goal stond Ward Hopmans onze vaste keeper, stond de laatste wedstrijd nog in de spits scoorde 2x, geweldig voor een keeper.

In de verdediging stond Karen Postma rechts en Ruben Hummel links.

Voor de verdediging stond Mees Gootjes, Mees komt net terug van een gebroken middenvoetsbeentje en staat net als de andere voor het eerst weer op het veld.

Steyn Strijker stond rechts in de aanval en Ilse Mul links in de aanval.

In de spits stond Stef Venema.

Op het kunstgras van De Held start de wedstrijd:

In de 1ste minuten was het spannend ONR & De Held gingen gelijk op.           Met goed positiespel kwam De Held eruit met een goal.

De 1- 1 zat er een beetje aan te hangen maar dat staat de held niet toe en maakt de 2 – 0.

ONR maakte de omschakeling en Steyn schoot op de goal en de keeper liet de bal los en Stef kon hem inschieten.

Stef maakte snel de 2-2 ook nog.

Ward zat er goed bij maar De Held maakte de 3-2 voor de rust.

In de 2e helft ging ONR aan de bak, wat later in de 2e helft gaf Steyn de corner en er stond bijna niemand bij de corner van alle bij de kanten en Mees liep bij de corner in en Steyn gaf hem precies op maat en Mees kopt hem hard in 3-3.

Ilse kwam er een aantal keer goed langs maar dat leverde jammer genoeg geen doelpunt op.

Ruben & Karen stonden in de 2e helft er goed voor. Ze hielden de aanval van De Held tegen.

Het is heel jammer maar De Held scoorde en dat werd de eindstand 3-4.