Wed 08 Sep, 22:50

Door: Arthur Alferink

Voetbalkunst bij VV Nieuw Roden

Eerste punt voor ONR D3!

Onder aanvoering van coach Michiel van Aalst heeft D3 een punt gepakt in Nieuw Roden. In de eerste helft kwam Nieuw Roden voor met 1-0. Een deel van ONR D3 moest nog wennen aan het grote veld en de nieuwe spelregels. Na ongeveer een kwartier nam ONR het initiatief over. Na een assist van Bram scoorde Marc de 1-1. Even later was er een mooie combinatie die na een panna en assist van Robin door Bram werd ingeschoten. Vlak voor de rust viel na een snelle inworp van Nieuw Roden de 2-2.

Na de rust vielen er geen doelpunten meer. Er waren echter wel veel kansen aan beide kanten. In de aanval zette Thijs Jan, Stijn, Robin en Marc veel druk op het doel van de tegenstander. Op het middenveld werd in de tweede helft veel strijd geleverd door Mats, Jasper, Frank en Bram. De verdediging van ONR stond daarbij vaak goed op zijn plek en speelde solide. Vandaag speelde Wim, Remco, Joost en Maikel hierin een belangrijke rol. Ook deden de keepers Rick en Thijs Jan belangrijke reddingen. Het eindresultaat was een gelijkspel van 2-2.