S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Zaterdag 23 april: ONR C1 - Veendam 1894 C1

Sat 23 Apr, 10:46

Onr – Veendam 9-2

We begonnen de wedstrijd vol passie en strijd. We waren van plan om als barça te spelen en dat lukte aardig. Het was een levendige wedstrijd waar we hun van de mat speelden. Het was een zonnige dag heerlijk weertje en we waren klaar om te spelen. We speelden wel gedeeltelijk met een andere opstelling. Job stond laatste man en bertrik rechtsmid.

We zullen de doelpunten even doornemen:

We kwamen gauw op een 1-0 voorsprong we tikten wat een sander gaf een perfecte speekpass op maat en bertrik maakte af. Vlak daarna  viel de 2-0 bertrik ging op snelheid langs zijn tegenstander en gaf de bal af aan merijn die de 2-0 maakte. Toen was het rust. Na de rust ging het niet zo voorspoedig. We kwamen op een 2-1 achter maar direct na de aftrap gaf bertrik de steekbal op sander die de 3-1 maakte. Vlak weer daarna was er een voorzet van bertrik die bij sander belandde en hij kon de 4-1 inkoppen. Daarna viel de 4-2 en toen gingen we weer goed voetballen. Er vielen nog 5 goals de vijfde kwam geloof ik op naam van hendrik na goed voorbereidend werk van dennis. De zesde goal kwam op naam van bertrik na een perfecte vrije bal kon hij makkelijk inkoppen. Daarna viel de 7-2 na goed doorgaan van sander. De 8-2 viel doordat bertrik de bal doorkopte en hendrik afmaakte. De 9-2 was de mooiste van de avond hilbert scoorde zijn eerste goal en hij wist niet meer wat hij moest doen toen hij scoorde hij was de weg kwijt en ging uit zijn dak. We probeerden de tiende nog te maken maar die wou niet vallen doordat we heel vaak het aluminium hebben geraakt en wat pech in de afronding