S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Zaterdag 16 april: ONR C1 - Be Quick 1887 C2

Sat 16 Apr, 15:50

We hadden  de nummer 8 van de ranglijst te gast op het sportpark onr.

We hadden er zin in, en geen slechte verwachtingen na onze winst uit van 1-8, hoewel, Be Quick had het behoorlijk goed gedaan tegen de andere ploegen bovenin.

We begonnen niet al te geweldig aan de wedstrijd. Hier en daar wat foutjes, maar deze lijden niet tot grotere problemen. Het duurde niet heel lang voor we voorkwamen: Hendrik schoot, maar de bal werd aangeraakt door Sander waardoor de bal bij Davey in de voeten kwam. Hij legde de bal goed voor de goal waar Duco de bal goed binnen schoot, 1-0. Na een counter later in de eerste helft gaf Merijn de bal voor op Sander, waarna onze topscorer zijn 24e doelpunt uit de competitie en 28e  doelpunt van het jaar binnen schoot, 2-0.

Aan onze kant waren er nog wat kansen die er niet ingingen, evenals bij onze tegenstander.

Na de rust werd onze voorsprong al snel uitgebreid; via een bal over links kon Hendrik de bal goed voorgeven waarna Merijn met z’n  verkeerde been goed binnen schoot, 3-0. Kort erna maakte Hendrik na een inworp van Bram een hele goede actie en schoot de bal vanuit de hoek van de zestien heel mooi in het zij net, 4-0. Er werd niet gevoetbalt zoals we wouden op ons echte niveau… Ondanks dat bleven we doelpunten maken: halverwege de helft van Be Quick gaf Merijn de bal goed mee aan Jan. Jan liep een stukje door een haalde heel mooi uit van afstand, en de bal belande schitterend via de binnenkant van de paal in de kruising, 5-0. We gingen meer risico’s nemen, en de verdedigers schoven meer mee naar voren. Uit een vrije bal van Hilbert verlengde Maarten de bal goed, en Bertrik schoot. Voor de zesde keer deze wedstrijd vond de bal het net van onze tegenstander Be Quick. Hierna gebeurde er geen heel erg spannende dingen meer, en de eindstand was bepaald.