Home > F5
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z
Sun 23 Jan 15:09 Leeftijd: 166 days

Wintercup Noordenveld wedstrijden F5 op gang

Alweer 2 zaterdagen hebben de jongens van F5 zich ingespannen om winst te behalen tijdens de Noordenveldcup. De start was op 18 december. Van de 2 westrijden werd 1 verloren en 1 gewonnen.

Afgelopen zaterdag 22 januari werden de eerste wedstrijdjes van het nieuwe jaar gespeeld. Dit keer in de sporthal van Norg. Eerst tegen Nieuw-Roden F3. Deze wedstrijd werd met 1-0 gewonnen. ONR was duidelijk de sterkste. Gijs die bij deze wedstrijd als keeper het doel van ONR dichthield werd niet echt moe van deze taak. Het spel speelde zich vooral voor het doel van de tegenpartij af. Dit resulteerde op een mooi moment in een doelpunt van ONR. Na een hoekschop van Thieme schoot Dobbe de bal er in.

De tweede wedstrijd was tegen Gomos F5 (Norg). Deze waren sterker dan Nieuw-Roden en ongeveer van gelijk niveau als onze jongens. Beide ploegen deden erg hun best te scoren maar na 14 minuten was de wedstrijd voorbij en de winnaar nog steeds onbepaald. Dit keer stond Jasper op het doel en die heeft het heel wat drukker gehad dan Gijs bij de eerste wedstrijd. Hij heeft de ballen van zo'n 3 spannende aanvallen van Norg prima tegengehouden!

Iedereen heeft deze zaterdag weer erg z'n best gedaan (Ruben bedankt voor het fluiten). F5 keerde zelfs na het douchen met nog rode en warme hoofdjes terug naar huis. Ga zo door ONR! Volgende keer hopen we dat Joost er ook weer bij is. Vanwege ziekte kon dat dit weekend niet. Beterschap Joost!


 
 
Sponsorgalerie