Home > F1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

ONR kan zich gelukkig prijzen, thuis tegen Peize

Sat 30 Oct, 00:09


ONR F1 speelt thuis tegen PeizeHendrik coacht "zijn jongens"


Justin, onze keeper


Corner, door Tim


Invaller Martijn


Aanval ONR

Vandaag valt Martijn Vervat in voor Sam. ONR F1 merkte al snel dat Peize geen gemakkelijke tegenstander zou worden. Er waren kansen aan beide kanten en na goed overspel wist Stef voor ONR de 1-0 te scoren. Even later kon Rogier de 2-0 maken. Ondanks prima keep-werk van Justin (die er weer als een leeuw het doel wist te vededigen), kon Peize de 2-1 aantekenen. In het verloop van de eerste helft bleef ONR net iets gevaarlijker dan Peize, alhoewel er aan beide kanten kansen kwamen. Stef en Bas zorgden ervoor dat we met 4-1 konden gaan rusten.

Peize kwam echter in de tweede helft uitstekend uit de startblokken en kreeg meer kansen dan ONR. Het werd 4-2. ONR miste een aantal kansen en mocht zich gelukkig prijzen met het goede verdedigende werk van onder meer Martijn Vervat en de fraaie reddingen van Justin. Aan het einde van de tweede helft kon Stef met 5-2 de wedstrijd beslissen.

De eerste helft was duidelijk beter dan de tweede helft. Vermoedelijk hadden de jongens een leuke maar vermoeiende herfstvakantie gehad.
Terug
 
 
Sponsorgalerie