Home > S1

ONR 1-SJS 1 rust 1-0 eind 2-1, PROMOTIE IS EEN FEIT!!

Fri 03 Jun, 01:38

ONR heeft in een spannende, maar kwalitatief mindere wedstrijd, de promotie naar de tweede klasse zeker gesteld! SJS kwam sterk uit de startblokken, maar ondanks dat opende ONR de score, 1-0 Bouke. Deze stand werd vastgehouden tot de rust. Na de rust kwam ONR he sterkst terug, maar nam SJS het initiatief over en scoorde het zelfs (1-1). ONR raapte de moed weer bij elkaar en ging in de aanval, met als gevolg de winnende goal. Een voorzet van Martijn werd onderweg door een verdediger aangeraakt en belandde op bizarre wijze in het doel (2-1). Deze voorsprong werd niet meer weggegeven en ONR behaalde de promotie!

Voor het eerst in de clubgeschiedenis 2e klasse voetbal voor ONR. Een super resultaat ter afsluiting van het seizoen!

Iedereen van harte gefeliciteerd en het bestuur bedankt voor het super feest na afloop van de wedstrijd.