Home > Nieuwsbericht

ONR C3 Kampioen!!!

Sun 29 May, 16:00

In de wedstrijd Fit Boys C2 - ONR C3 kon ONR C3 kampioen worden. Maar dan moesten ze wel winnen. En dat hebben ze gedaan!

Vanaf het begin was iedereen doordrongen van het feit dat ze geen steek mochten laten vallen. Dat resulteerde na 3 minuten in de 0-1.

Na 7 minuten was het 0-2 en zo werd de uitslag tot in de rust uitgebouwd tot 0-6.

In de tweede helft ging ONR C3 rustig verder tot 0-8. Daarna kon Fit Boys terugkomen tot 1-8. Via 1-9 werd de eindstand uiteindelijk bepaald op 3-9.

Door Jaap werd het thuisfront op de hoogte gebracht van het kampioenschap en de patat gereserveerd. De patat met mayo en een fles fris gingen er snel in.