Wed 11 May 11:12 Leeftijd: 58 days

ONR F3-Actief F4: 1-2

Door: Fam. Kroese

Nipt verlies van Actief

In het warmste paasweekend van de afgelopen tijden werd er op 23 april de wedstrijd gespeeld tegen Actief F4.

Dit is een sterke ploeg, dus er moest wel scherp en actief gevoetbald worden. We begonnen zonder wissels en Wessel stond op het doel.

De eerste helft zijn er over en weer veel kansen geweest. Zo miste de vrijstaande Thijmen een mooie voorzet van Owen.  Uit een corner gegeven door Erik kwam een kans voor Owen. Owen schoot helaas naast.

Na wat duwen en trekken tussen ONR en Actief, krijgt Actief een vrije bal. De voorzet wordt niet goed gegeven en de bal komt achter de lijn. ONR reageert met een mooie aanval en uiteindelijk een schot van Owen, maar hij mist.

ONR was erg goed in de verdediging, keeper Wessel had een prima uittrap, er zijn mooie passes gegeven , maar we zijn met de stand 0-0 de rust in gegaan.

In de tweede helft kwam de eerste goal, 1-0 gescoord door Owen!

Vervolgens zijn er nog wat kansen geweest. De stand wordt lang op 1-0 gehouden.

Helaas scoort Actief toch nog  met een afstandsschot, de bal rolt net tussen de benen door van de keeper.  Stand 1-1

ONR reageert met een mooie aanval, maar het schot wordt geblokt door Actief. Jammer!

Uiteindelijk wordt de wedstrijd beslist in een stand 1-2 door een afstandsschot van Actief, hoog in het doel.

Toch goed gespeeld, jongens en Wessel goed gekeept!