Home > E2

Actief E3 te sterk

Tue 19 Apr, 18:15

Afgekeurde goal bij 3-4 breekpunt voor E2

Afgelopen zaterdag mocht E2 de return tegen Actief spelen. Dit team had tot dusver alleen maar tegen de koploper verloren, dus makkelijk zou het niet worden. We kwamen echter al vroeg met 2-0 voor door 2 goals van Jorn, maar daarna begon Actief ook te voetballen waardoor we de rust ingingen met een 2-3 achterstand.

Na de rust kwamen we weer snel gelijk, maar binnen 1 minuut scoorde Actief weer waardoor we weer 1 goal achter stonden. Vanaf dat moment gebeurden er een paar dingen op het veld wat het breekpunt in de wedstrijd betekende. De spelers van Actief speelden zelf behoorlijk stevig, maar als ze in een duel de bal verloren gingen ze vaak liggen. Dit gebeurde ook bij een duel op het middenveld waarna Rick fraai scoorde, maar dat gebeurde helaas in het fluitsignaal. Gelijk daarop scoorde Actief, en vervolgens werd een overtal situatie van ONR bij de goal van Actief, geen doelpunt door het stilleggen van het spel na een overtreding van de tegenstander. Hierdoor verviel de aansluiting en aan de andere kant maakte Tom een eigen doelpunt. ( Wat is dat voor vreemde traditie van E2 deze voorjaarcompetitie?) Hierna was de wedstrijd gespeeld en werd het uiteindelijk een zwaar geflatteerde 3-8. Anders dan de uitslag doet vermoeden prima gespeeld en het was dan ook een leuke aantrekkelijke wedstrijd.