Home > E1

ONR E1 ZFC Zuidlaren E1 5-2

Sat 16 Apr, 09:30

Iedereen is opgestaan rond 7:00 uur of rond 7:30 uur. Nou iedereen is opgestaan is en de tassen klaar zijn en gegeten hebben kunnen we naar O.N.R.

Iedereen komt met de auto of op de fiets. Als iedereen er is dan kunnen we kleden en dat is zo. Als dat klaar is dan gaan we naar het veld. we gingen warmlopen en Ilse mocht Ward inschieten. De rest ging rondotje doen.

Toen zij het veld opliepen gingen wij schieten op het doel. Toen dat klaar was gingen we de opstelling doen. De basis is wat altijd zo is.

De wedstrijd begon iedereen was met de kop er bij, de eerste tien minuten waren de jongens en meisjes sterker van O.N.R.. O.N.R. kwam op achterstand met 0-1 maar O.N.R. kwam terug en het werd 1-1 maar het werd 2-1 voor O.N.R. maar het werd weer 2-2 tot de rust was het 2-2 gebleven. Na rust had O.N.R. het iets makelijker dan de eerste helft, er is gewonnen met 5-2 van Zuidlaren.