Home > C1

Zaterdag 5 maart: JV Oostenburg C1 - ONR C1

Sat 05 Mar, 12:11

JV Oostenburg pakt ter nauwer nood punt tegen ONR

Het was redelijk vroeg opstaan want om 9:00 vertrokken we al naar Oosterwolde, het was maar een klein stukje rijden dus we waren aardig optijd in Oosterwolde.
Hilbert was op vakantie dus we moesten het zonder hem doen.
Na de warming-up begonnen we om half 11 aan de wedstrijd.

We begonnen goed aan de wedstrijd en na niet al te lange tijd kwamen er al een paar kansen voor ons, maar ook voor onze tegenstanders. Na ongeveer een kwartiertje was het raak, na een schitterende actie van Hendrik maakte Sander het prima af; 0-1.
Er werd bij vlagen goed gevoetbald, maar onze tweede goal zat er op dat moment nog niet in, tot een paar minuten voor rust, Hendrik passeerde een paar man en legde de bal keurig in het netje en dus alsnog de 0-2.
Nog geen minuut na de 0-2 werd het alweer 1-2, door een communicatiefoutje tussen de verdedigers en Danny kon de spits van hun ontsnappen en de tegengoal binnenschieten.

Na de rust was het vooral tegenhouden, we kwamen er niet echt meer uit en creëerde niet echt grote kansen meer. JV Oostenburg kreeg een corner, de bal werd hoog voor gegeven en Danny wou de bal uit de lucht plukken, maar werd zwaar gehinderd, liet de bal los, en het werd 2-2.
De scheidsrechter zag er geen overtreding in en dus verklaarde hij het doelpunt geldig.

Een paar minuten later floot de scheidsrechter af en eindigde onze beladen wedstrijd (zoals al vaker dit seizoen) in 2-2.

Volgende week spelen we thuis tegen Marum, daar gaan we weer voor de volle 3 punten.