Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Spinning voor KWF

Mon 04 Oct, 14:01




Op zondag 17 oktober 2010 organiseren wij, Palestra Wellnesscentre Roden, de spinningmarathon "Spinning voor KWF" in Sportcentrum De Hullen in Roden.

Een 10 uur durende spinningmanifestatie met als doel om in totaal € 100.000,-- bijeen te fietsen voor KWF Kankerbestrijding.

Voor dit evenement zijn wij trots oud-wielerprofessional Erik Dekker, burgemeester Gemeente Noordenveld Hans van der Laan en oud-allround schaats wereldkampioene Renate Groenewold  als ambassadeurs te mogen hebben!

Er zullen 200 spinningfietsen beschikbaar zijn. Elke fiets mag door meerdere personen gedurende deze  10 uren worden bereden. Dus stel naar hartelust een team samen van vrienden/collega's etc.

 Zorg dat je voor minimaal € 50,-- per uur gesponsord wordt! Wees creatief om je te laten sponsoren en help mee om aan het einde van de dag een cheque van € 100.000,-- aan het KWF te kunnen overhandigen!

Alle informatie is te vinden op de website www.spinningvoorkwf.nl

Er is voor het hele gezin volop vertier want naast de marathon is er ook een groot actief randgebeuren met deelname van vele sportverenigingen en speelatributen voor de kinderen.

Het wordt een gezellige happening.

Zorg dat deze manifestatie ook bij jouw  familie, vrienden, kennissen en collega’s onder de aandacht wordt gebracht om het tot een succes te maken. Jouw steun is echt welkom!

We zien je graag op zondag 17 oktober as in Roden.

Alvast enorm veel dank voor jouw inspanningen om dit evenement  onder de aandacht te brengen!

Met vriendelijke groet,

Anjes van Iersel
Keeke van Reijendam
Wilma Meijer
Boris Esschendal
Johan van Bergen

Een initiatief van Palestra Wellnesscentre Roden
www.palestrawellnesscentre.nl








Terug
 
Sponsorgalerie