Home > F4 > F4 Voorpagina

De eerste wedstrijd na de winterstop gelijk gewonnen met 3 - 6

Nu de tweede competitie helft op het veld gestart is trokken de jongens gelijk maar van leer. In Norg tegen Gomos F4 werd voortvarend van start gegaan.

Als snel kwamen onze oranje jongens op een voorsprong. Thieme wist het net te raken bij Gomos. 0-1.

Dat het naar meer smaakte bleek wel, want Duncan die tekende voor het tweede doelpunt. Goed spel en elkaar vindend kwamen de jongens van Gomos bijna niet voor onze keeper Arjan. Heel vaak wist onze linkspoot Niels de voorhoede op te vangen en de bal weg te werken. Zo bescheiden als Niels is, hij werkt de ballen zonder vrees voor de tegenstander weg. En mocht er toch een door komen, dan staat, vliegt of springt Arjan wel voor zijn mannetje.

Voor rust kwam ONR nog verder op voorsprong. Door goed positiespel van Tjomme en Daniel kwam Ward vrij voor het doel en wist hij zijn doelpunt mee te pikken.

Na de rust gingen ze gewoon verder. Aanval na aanval werd opgezet. Toch wist Gomos een keer uit te breken en werd het 1-3.

Maar uit het veld lieten ze zich niet slaan. 1-4 werd door Duncan aangetekend en als snel wist ook Tjomme de 1-5 in te prikken.

Toen dachten ze dat ze wel achterover konden leunen. Alleen Gomos rook zijn kans. 2-5 en 3-5 kwamen kort achter elkaar. Toch liet ONR zich weer niet uit het veld slaan. 3-6 kwam kort voor tijd op naam van Tjomme te staan.

Hiermee heeft F4 een goede stap gezet zo aan het begin van van de 2de seizoenshelft.

ONR F4 wint uit met dubbele cijfers van Opende F4. 0-13

De 0-5 Voor ONR F4 tegen Opende F4

Wat begon als een regenachtige morgen eindigde voor ONR F4 met een prachtige overwinning. In de regen gingen de jongens erop en erover. Opende F4 werd met maar liefst 13-0 ingemaakt.

Met Arjan als eerste op het doel en Niels als laatste man konden de jongens bijna gaan picknicken. Met maar 1 bal voor Arjan wilde hij graag mee voetballen. De 3 keer dat Opende maar even over de middellijn kwam, stond Niels ze al op te wachten en werkte hij de bal al snel weer naar voren.

Tjomme, Duncan en Thieme wisten al snel in de wedstrijd het doel bij Opende te vinden. Voor de rust was het ook de gastspeler van ONR F3 die een doelpuntje mee pakte. Zelfs de laatste man, Niels, scoorde voor de eerste keer. Daniel en Chris wisten door snel iedere keer er voor te gaan staan de bal weer voor in te krijgen. Hierdoor was de ruststand 5-0.

In de rust wisselden Arjan en Duncan van shirt. Duncan wilde ook wel eens wat rust dus ging hij op keep.

Dat ONR meer wilde dan 5-0 mocht wel duidelijk zijn. Al snel werd het 6-0. En voor de 7-0 tekende Thieme. Dat zelf ook Arjan een potje kan voetballen en niet alleen goed kan keepen, was wel te zien aan de assist die hij gaf voor de 8-0.

Met die 8-0 was het voor de spelers van Opende de druppel. Het verzet, wat er nog was, werd gebroken. Al snel werd het 11-0. Zo snel zelfs dat Niels en Duncan dachten dat het nog maar 9-0 was. Maar ja als je met z'n tweetjes lekker aan het kleppen bent, omdat je toch niks te doen hebt...

De eindstand kwam uiteindelijk op 13-0 voor ONR. De schroom om te scoren wat ze aan het begin van het seizoen hadden is voorbij. Leuk was om te zien dat ze ook elkaar een doelpunt gunde. Overspelen werd steeds normaler. Super om te zien hoe dit team ondertussen voor elkaar gaat.

De laatste 4 wedstrijden hebben ze hierdoor ook geen punt gemorst. Met een stevige 4 plek, is de aansluiting bij de top 3 een feit. Ook de volgende wedstrijden tegen Nieuw-Roden, en Grijpskerk zou het leuk zijn als ze dit vast hielden. Dan kunnen ze met een fantastisch gevoel de winterstop in en beginnen aan de Noordenveld Cup in de zaal.

Voor meer foto's klik hier.  En kijk bij Albums of onderaan de pagina.

ONR F4 bezorgd Zuidhorn F6 de eerste nederlaag. 2-0

De eerste nederlaag van Zuidhorn F6 is een feit. ONR F4 heeft ze met 2 - 0 verslagen.

Ondanks het gemis van Tjomme en Ward hebben de jongens fantastisch gespeeld. Met de gastverdediger Joost (uit F1) als laatste man en keeper Arjan werd het doel van ONR mooi schoon gehouden. Niels die deze keer iets meer naar het middenveld opschoof was een perfect storende man.

Op het middenveld met Rafael, Chris en Daniel werd deze keer iets minder gestreden. Door de lange ballen achter vandaan over de flanken werden Duncan en Thieme goed aangespeeld.

Voor rust wist Thieme al een keer het net te raken. En na rust was hij nog een keer trefzeker na een pass van Duncan.

De vreugde was ook erg groot dat ze van het team van Zuidhorn, wat nog geen punt gemorst had, konden winnen.

De laatste 3 wedstrijden heeft F4 nu geen punt laten liggen. Hierdoor is de aansluiting bij de top drie nog volop aanwezig. Volgende week mogen de jongens aantreden tegen Opende F4. Op papier een mindere tegenstander, maar dat zien we volgende week wel weer.

ONR F4 wint met 7-5 van Actief F9

Voor de tweede keer op rij werd er gewonnen door ONR F4. Deze keer gaven ze Actief F9 het nakijken en werden de 3 punten in de zak gestoken.

Zo makkelijk ging het overigs niet. Na 2 minuten was het dan wel 1-0 voor ONR en de 2-0 kwam ook snel, maar daarna lieten ze Actief teveel komen. De ruststand was zelfs 3-3.

Na rust namen ze wel weer het initiatief en kwamen ze al snel weer op 4-3. Maar Actief wilde niet verliezen. Nog maar 1 wedstrijd hadden ze gewonnen en bij 4-4 proefden ze de overwinning. het werd door een foute terugspeelbal zelf 4-5.

Alleen liet ONR het er niet bij zitten. Tjomme en Daniel pakten 3 mogelijkheden en verzilverde ze. Zo kwam de eindstand op 7-5.

Broederstrijd met 6 - 2 gewonnen.^^

De broederstrijd tussen F4 en F5 is in het voordeel van F4 beslist. F4 speelde in het geel. F5 in het Oranje.

Ons team wist een ruststand van 3-1 uit te bouwen naar 6-2. Duncan, Tjomme en zelfs Chris wisten het net van F5 te vinden.

Achterin wist Arjan zijn doel met een paar fantastische reddingen redelijk schoon te houden. Dankzij ook de laatste man, Niels, kreeg F5 niet veel voet aan de grond.

De trainingen van Immo die gericht zijn om meer te scoren en niet op de keeper te schieten beginnen dus duidelijk zijn vruchten af te werpen. Maar ook de keeperstraining voor Arjan laten duidelijk zien dat hij steeds meer weet hoe hij de bal uit zijn doel moet houden.

Komende week hebben onze jongens geen training ivm met de vakantie. Op 30 oktober hebben ze ook geen wedstrijd. De eerst komende wedstrijd is uit tegen vv Nieuw-Roden. Zonder tegenbericht is de wedstrijd op 6 november om 9.00 uur.

Ondertussen hebben de jongens 9 punten uit 6 wedstrijden en 18 doelpunten voor en 20 tegen. Hierdoor staan ze netjes tussen de plekken 5 en 7. Dit afhankelijk wat de andere clubs gedaan hebben.

Foto's van de broederstrijd staan hier

Winst van ONR bij Marum uit

Onze jongens hebben weer gewonnen.  Deze keer mochten ze tegen en in Marum voetballen.

Marum F5 werd met 3 - 6 ingemaakt. In de rust stond het al 0 - 3. De overmacht van ONR was zeer groot. De keeper (Arjan) en de laatste man (Niels) kregen niet veel te doen. Tjomme, Duncan, Chris, Daniel, Joost en Rafael stonden keer op keer de keeper van Marum te bestoken. De maar 7 keer kon er een schot op het doel van ONR gedaan worden. 3 daarvan gingen er dan ook in.

Het was goed om te zien dat na de 2 verlieswedstrijden nu dus weer gewonnen werd. Zeer overtuigend. Proficiat jongens.

De volgende wedstrijd op 16 oktober is weer thuis. Actief F8 zal dan de tegenstander zijn. Maar eerst woensdag weer trainen.

Opnieuw verlies

Onze jongens hebben opnieuw een verlies te verwerken gekregen. Peize F5 was met 3-1 te sterk. Nou ja, te sterk... ONR was continu voor het doel van Peize te vinden, maar de bal wilde er maar 1 keer in.

Dus een tip voor de volgende wedstrijd: schiet niet OP de keeper maar naast hem in het doel. Dan komt het vast goed. Want jullie beginnen echt een team te worden.

Volgende week hebben de jongens van F4 vrij i.v.m. de Rodermarktparade. Op de training van a.s. woensdag horen jullie meer over de volgende wedstrijd.

Naar boven

Verloren van VEV'67 :(

De jongens van ONR F4 waren zaterdagmorgen niet bestand tegen de overmacht van VEV'67. Het resulteerde in een nederlaag van 6-1.

Aan mentaliteit heeft het niet gelegen. Ze hebben gevochten wat ze konden, maar de tegenstander was gewoon beter gegroepeerd.

Toch hebben de jongens van F4 laten zien dat ze veerkracht hebben. "ach vorige week hebben we gewonnen, dus het is niet zo heel erg." aldus een van de spelers.

Inderdaad jongens... Volgende week er weer vol tegenaan, want ONR laat zich niet kisten.

Meer foto's zullen nog wel volgen, gezien de vele sportfotograven langs het veld.

Eerste wedstrijd tegen Gomos F4 met 2-3 gewonnen

De eerste wedstrijd van ons team F4 is een succes geworden.

Tegen Gomos uit Norg konden de jongens een 2-0 achterstand ombuigen in een 2-3 overwinning.

Komende zaterdag staat VEV'67 uit Leek op het programma. Aanvang van de wedstrijd is om 9.00 uur op het ONR terrein.