S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

ONR C3 - BBC C1

Mon 21 Mar, 10:04

Na twee gelijke spelen is het ook mooi om eens te kunnen winnen. Maar tegen BBC is de inschatting dat dat niet makkelijk is. Vorige week veel blessures en ook deze week mensen in de lappenmand. Wouter is voorlopig uitgeschakeld, dus dat is ook al een aderlating.
Gelukkig waren er meer fitte spelers dan verwacht, dus we hadden warempel wissels deze wedstrijd!
We gingen meteen goed van start en binnen 5 minuten was het door twee doelpunten van Lennart al 2-0. Een bliksemstart!
Na de 3-0 van Lennart ging Jaap Spanjer weg. Kat in't bakkie riep hij nog tijdens het weggaan. De 1e helft eindigde in 4-0, ingeschoten door Jordi.
Na de rust waren we minder fel en BBC kreeg kansen. Maar eerst zorgden Sjors, Jordi en Martijn nog voor de 7-0. Daarna zakte de wedstrijd wat in en lukte het BBC om nog twee doelpunten te scoren.
Eindstand 7-2.