Home > D1

ONR D1 wint tweede wedstrijd van de competitie

Sat 18 Sep, 09:43

6-0 overwinning op Harkema Opeinde

Na het verlies van vorige week tegen GOMOS, moest D1 thuis tegen Harkema Opeinde D1. Sven maakte na weken van blessure leed, zijn debuut. De wedstrijd ging in het begin gelijk op. Beide ploegen gaven geen kansen weg. ONR kreeg de eerste goede kans. Een goede diepe bal op Sven, werd door Sven beheerst in de hoek getikt. Kort hierna was het hetzelfde. Een diepe bal op Sven, werd weer beheerst afgerond door hem. Ondanks dat Harkema kansen probeerde te creeren, bleef de verdediging van ONR overeind. Sterker nog, ONR ging gewoon door. 2 hele mooie aanvallen over rechts met Rik V. en Bernd, stelden Rik van Dijk in staat te scoren. 3-0 en 4-0 door Rik van Dijk. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft begon Harkema Opeinde sterk. ONR raakte niet echt in paniek en bleef zonder echte problemen overeind. Het was ONR die de score weer opende in de tweede helft. Een balletje breed van Edwin op Sven. De laatst genoemde, krulde de bal om de keeper heen in de verre hoek, 5-0. Wat een super debuut van Sven. Het was weer ONR die hierna scoorde. Bernd zijn goede spel werd ook nog beloond met een goal. 6-0 in de verre hoek. Dirk wist nog een penalty te stoppen en hij zorgde met zijn goede keeperswerk, dat ONR geen goals tegen kreeg.

Een goede overwinning met mooi spel. Volgende week Tolbert D1 uit om 10.30 uur.