Zaterdag 26 februari: Be Quick C2 - ONR C1

Sat 26 Feb, 11:56

De competitie begon weer met de wedstrijd Be quick C2 – ONR C1.

We misten Hendrik, Duco en Dennis. Lennart en Sjors konden gelukkig meedoen.
We begonnen goed en na ongeveer 10 minuten scoorde Merijn uit een goede aanval de 1-0.
Be quick kreeg een paar kansen maar wij ook. En na een goede sliding van Sander scoorde hij met een mooi schot over de keeper heen, 2-0.
We bleven aanvallen en kregen kansen en na een mooie steekpass van Bram scoorde Merijn de 3-0.
Be quick kreeg nog een grote kans maar het bleef 3-0. Toen floot de scheidsrechter voor de rust.

Na de rust, toen de scheids eindelijk op het veld was, begonnen we heel goed en Sander scoorde heel snel de 4-0.
Daarna kregen we een vrije trap. Bram schoot de bal op de lat en via de lat kwam de bal voor de voeten van Bertrik en die schoot de 5-0 binnen.
Daarna gingen we door en Sander scoorde de 6-0.
We gingen iets minder voetballen maar Sander scoorde toch uit een vrije trap 7-0.
Na nog een goede aanval van ons scoorde Bram de 8-0.
Be quick scoorde nog wel de 8-1 maar daar bleef het bij.