Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

ONR bedrijventoernooi: volgend jaar weer!

Wed 02 Jun, 08:28




Een derde plaats voor AL-KO luchttechniek, met links "multi-inzetbaar" Anne Rozema.

Afgelopen zaterdag 29 mei heeft het eerste ONR bedrijventoernooi plaatsgevonden.

De wedstrijden vonden plaats op een half veld met minimaal zes tegen zes en maximaal zeven tegen zeven. Vele enthousiaste, ervaren of talentvolle spelers hebben hier aan meegedaan, wat hele leuke duels opleverde.

15 teams hebben er meegedaan. Jumbo met 5 teams, Unive, Al-ko luchttechniek, RDW, Bouwbedrijf van der Sluis, Coop supermarkten met 2 teams, Super de Boer Jansema, Nicolai & Tabak, Hypotheekservice Leek en een ONR team wat de uiteindelijke winnaar is geworden.

1: ONR

2: Coop supermarkten

3: Al-Ko en Super de Boer

Winnaar van de trofee meest waardevolle speler is naar Anne Rozema van AL-KO luchttechniek gegaan. Dit mede vanwege de multi-inzetbaarheid van Anne.

De sfeer en organisatie is goed verlopen en mede daardoor hebben vele teams al aangegeven volgend jaar weer mee te zullen doen! Wat natuurlijk een mooie inkomstenbron is voor de club.

Dit succes is dank zij de goede zorgen van de dames van de kantine, gastheren Roel Kloosterman en Eddy Ouwinga. De Scheidsrechters Johan, Jaevie, Marten Leon en Danel die zich meer dan uitstekend van hun taak hebben gekweten.

Tevens de hulp van de maatschappelijke stagelopers die een grote steun waren voor de kantinedames en de gastheren. Door plezier en prestatie te koppelen hebben zij weer een paar punten voor hun studie verdiend!








Terug
 
Sponsorgalerie