Home > C1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Zaterdag 19 maart: Viboa C1 - ONR C1

Sat 19 Mar, 16:14

Iedereen moest al vroeg opstaan, omdat we om 7:30 bij ONR moesten zijn. We moesten tegen Viboa voetballen om 9:00. Het hele team was compleet en Lennart deed mee. Het was een belangrijke wedstrijd, tegen één van de koplopers.

De 1e helft:

We begonnen wel goed, we kregen ook wel wat kansen, maar ze gingen er niet in. Viboa speelde ook wel goed. Na tijdje kreeg Viboa een vrije bal vlak buiten de zestien. Iemand gaf de bal voor en terwijl Sjoerd op de grond werd getrokken, kon iemand anders voor een open doel de bal er rustig inkoppen. We stonden 1-0 achter. Na de 1-0 begonnen we slechter te voetballen, maar we herstelden ons  goed, en na een mooie actie voorin kon Bram door de benen van de keeper de 1-1 maken. ONR maakten meer mooie acties voorin, maar steeds als we bijna scoorden vlagde de slechte grensrechter voor buitenspel. Er werd in de rest van de 1e helft goed gevoetbald, maar er werd niet meer gescoord.

De 2e helft:

Na de rust speelden we iets slechter dan de 1e helft. Viboa had wat kansen en één van hun aanvallers scoorde na een lang actie. Het was 2-1. ONR probeerde ook te scoren, maar bij bijna alle acties vlagde de grens voor de zoveelste keer voor buitenspel. In de rest van de 2e helft werd er niet meer gescoord, en Viboa won met 2-1. We moesten met een teleurgesteld gevoel naar huis.