Home > F1

Leek Rodenburg te sterk

Sun 27 Mar, 03:34

ONR F1 beschikte over alle spelers voor deze wedstrijd tegen Leek: Justin, Bas, Bart, Joost, Tim, Rogier, Sam, Stef. In de eerste helft kwam ONR zwaar onder druk te staan. Leek was net wat activer met de bal en wist in de eerste helft een 5-1 voorsprong op te bouwen. Het doelpunt was van Stef.

Tijdens de rust heeft Hendrik de spelers goede tips gegeven en dat was te zien. De tweede helft was ONR veel actiever en wist ook meer kansen te creeeren. Bas en Sam wisten te scoren en er werd ook nog een doelpunt afgekeurd. Uiteindelijk was de uitslag 6-3 voor Leek.

Het was leuk om te zien hoe de jongens een hele goede tweede helft wisten te spelen. Dat geeft een goed uitgangspunt voor de volgende wedstrijd.