ONR A1 - Gorecht A1

Sat 16 Apr, 12:42

Niet de beste wedstrijd, wel drie punten.

De goedleidende scheidsrechter.

Zonder Anko, Stephan en Leon begon ONR aan de wedstrijd. Voor de wedstrijd was het belang van het halen van drie punten aangegeven. De spelers waren dan ook vast van plan om dit ook te gaan realiseren. ONR ging voortvarend van start. In de 8e minuut mocht ONR een corner nemen. Vanuit de voorgezette bal ontstond er een scrimmage voor het doel. Matthijs hield het hoofd het meest koel en wist de bal in het doel te schieten. Een paar minuten later kopte Mitchell de bal naar het doel. Via de keeper en de onderkant van de lat ging de bal weer het veld in. Gorecht probeerde er af en toe gevaarlijk uit te komen. Vanuit een rommelige situatie voor het ONR doel wisten ze bijna te scoren. Met man en macht werd geprobeerd de bal weg te krijgen. Het was uiteindelijk via Marten dat de bal weg ging uit het strafschopgebied. Halverwege de eerste helft gaf Camiel een prima voorzet op Thom. Hij nam de bal in 1x op zijn schoen en schoot de bal in. De keeper wist deze inzet te keren. Niet lang hierna brak Gorecht uit wist de gelijkmaker te scoren. Met deze gelijke stand werd de kleedkamer en de thee opgezocht.

In de rust werd door Hans de puntjes op de i gezet. De drie punten moesten worden binnengehaald. Ook de tweede helft ging ONR met goede moed van start. Dit bracht gelijk een kans voor Matthijs. Helaas leverde dit geen doelpunt op. Gorecht had zeker het gevoel dat er vandaag iets te halen viel in Roden. Een hoge Gorecht voorzet werd beheerst door Marten uit de hoek getikt. In de 56e minuut mocht Camiel een vrije trap nemen. Hij legde de bal op maat op het hoofd van Mitchell. Hij wist de bal het doel in te knikken, 2-1. Het spel ging redelijk op en neer. Ook nu moest een aanval van Gorecht weer onschadelijk worden gemaakt door Marten. Een mooie voorzet van Camiel vanaf de zijkant werd net voor onze spelers door de keeper gepakt. Halverwege de tweede helft kwam Gorecht met 10 man te staan. Dit door een 2e gele kaart voor een speler. Zo’n 5 minuten voor tijd wilde Thom de wedstrijd nog spannend maken. Zijn terugspeelbal op Marten was te kort en kon worden opgepikt door een Gorecht speler. Deze ging alleen op Marten af. Marten bleef goed kijken en bleek de sterkste te zijn in deze situatie. Hiermee bleef de stand op 2-1. Vlak voor tijd was de laatset kans van de wedstrijd voor Matthijs, vanuit een voorzet van Rolf. Helaas ging deze bal naast. Bij het laatste fluitsignaal, van de goed leidende scheidsrechter, was de eindstand 2-1. Hiermee waren de drie punten binnengehaald.

Opstelling: Marten, Jasper, Jelmer, Rolf, Tom B, Gert Jan (David), Camiel, Danel (Tom V), Thom, Matthijs en Mitchell