Home > F1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Aanvallen in Aduard

Sat 18 Sep, 02:00


F1 heeft er zin in....Dat de jongens van F1 er zin in hadden, bleek wel uit de eerste seconden van de wedstrijd........ Aduard mocht aftrappen. Maar ONR wist gelijk de bal te veroveren en met snel overspelen richting het doel van Aduard op te rukken. Zo stond het al binnen 10 seconden 1-0, zonder dat Aduard de bal zelfs maar had kunnen aanraken. Een mooi doeplunt van Stef.

Ook daarna bleef ONR F1 doordrukken. Er werd mooi over de flanken gespeeld en daardoor stonden er telkens spelers van ONR vrij. Hierdoor kon Bas de 2-0 maken.
De druk van ONR bleef aanhouden en Aduard kon geen weerstand bieden. Stef scoorde nog twee keer en Tim een keer.
We gingen met 5-0 rusten en iedereen kon tevreden terugkijken. Joost en Bas konden vanuit de achterhoede steeds meer richting het doel van  Aduard ondernemen. Sam was prima op het middenveld. Justin werd nauwelijks op de proef gesteld, maar staat er altijd. Een echte zekerheid in het doel!

De tweede helft begon en ONR creeerde weer volop kansen. Niet elke kans werd benut, maar Tim kon de 6-0 aantekenen, waarna Bart de 7-0 maakte.
Rogier scoorde twee keer, waarvan er één doelpunt bijna door het net heen vloog, zo hard. Het laatste doelpunt werd gemaakt door Bas, zodat ONR met dubbele cijfers won: 10-0.

Een uitslag die verdiend was gezien het aanvallende spel van de jongens. We zijn benieuwd naar de volgende partij!
Terug
 
 
Sponsorgalerie