Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Vijfde Team draagt G-Voetbal warm hart toe!

Sat 25 Jun, 08:29

Door: Werkgroep G-voetbal
Werkgroep G-Voetbal houdt u op de hoogte.


ONR5 doet ook een duit in het zakje.

Om de opstart van G voetbal bij VV ONR een steuntje in de rug te geven hebben de van Bergen Boys de handschoen opgepakt!

De spelers persoonlijk  doen zelf een duit in het zakje maar ze zijn ook op zoek in hun netwerk naar sponsoren die hun steentje willen bijdragen aan G voetbal in Roden.

Het is hartverwarmend en mooi om te zien dat de Senioren 5 hun stinkende best doen om het te laten slagen.

Alvast bedankt voor jullie inzet?

Wie volgen? Heren 1,2,3, en/of 4? Het zou toch prachtig zijn!

G-Voetbal bij V.V. ONR

Het jeugdbestuur van V.V ONR heeft na verbetering van de training- en speelmogelijkheden van het sportcomplex door de aanleg van twee kunstgras pannaveldjes een nieuwe uitdaging opgepakt.

ONR heeft een wens die al vele jaren leeft onder het bestuur en leden het startschot gegeven om G- voetbal op te starten.

Er is een werkgroep opgericht die speciaal is belast met het opstarten van een G (giganten) voetbalteam. Zij zijn ervan overtuigd dat het bij ONR een goede kans van slagen heeft.

In de gemeente Noordenveld is er geen maar ook in de nabije omgeving zijn er weinig clubs die mogelijkheid van g-voetbal aanbieden. Naast een al aangemeld senioren team denken wij dat er ook ruimte is voor G voetbal voor de jeugd vanaf  ca 6 jaar en ouder.

Plezier en respect voor elkaar staan voorop. Ook wordt gebouwd aan zelfvertrouwen en omgaan met winst en verlies tijdens een sportieve prestatie.

G-voetbal is voetbal voor jongens en meisjes met een lichamelijke of verstandelijke beperking, want ook zij moeten deze tak van sport kunnen beoefenen overigens geheel onder de regels van de KNVB.

V.V ONR zou dan ook heel erg trots zijn om een giganten team te mogen samenstellen, te mogen trainen en te begeleiden naar een volwaardig niveau om in het voorjaar de competitie in te gaan.

Na voldoende animo (min 9) kunnen wij na de zomerstop met de trainingen aanvangen.

ONR wil dan ook in het najaar ook een eerste oefenwedstrijd organiseren waar uiteraard dan ook wat feestelijkheden aan vooraf zullen gaan.

Aanmelden van G spelers kan via mail t.a.v. Jannetta Roede via bertroede@home.nl Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mocht u iemand willen aanmelden of in de familie of vriendenkring iemand weten die graag  ons gigantenteam wil trainen of begeleiden kunt zich  ook per mail  wenden tot Jannetta Roede via bertroede@home.nl  Alle overige informatie over onze vereniging is te vinden op de website www.vvonr.nl.

Na voldoende aanmeldingen zal er een informatieavond worden georganiseerd voor ouders / verzorgers, begeleiders om eventuele vragen te beantwoorden. 

NIEUW!!

G-voetbal bij V.V. ONR

Voor kinderen met een beperking van 6 jaar en ouder.
Voor meisjes en jongens.
Doe mee en meld je nu aan!

We starten in september met trainingen,
daarna gaan we ook echte wedstrijden spelen.
 
Contactpersoon Jannetta Roede 
Mailadres bertroede@home.nlTerug
 
Sponsorgalerie