S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

ONR A1 - Lycurgus A1 3-1

Sat 06 Nov, 13:30

Geen goede wedstrijd, wel drie punten.

Ondanks het vele water dat naar beneden was gekomen was het veld prima bespeelbaar. Vooraf werd gehoopt dat het team een zelfde niveau op de mat kon leggn als in de wedstrijd van vorige week. Al snel bleek dat dit niet wilde lukken. De inzet was er wel maar de preciezie ontbrak. Veel passes kwamen niet goed aan. Dit kwam ooktot uiting in het aantal kansen dat werd gecreëerd. Dit waren er minder dan we gewend zijn. Met de paar kansen die wel werden gecreëerd werd onzorgvuldig omgegaan. Schoten in het zijnet, schoten tegen de keeper en schoten die naast gingen. Ook de voorzetten kwamen niet op de juiste plaats. Ook de tegenstander wist geen kansen te creëeren. Toch wisten ze één keer gevaarlijk te worden. Waar Marten een Lycurgusspeler over het hoofd zag, was het Jasper die op de doellijn wist te redden. ONR had wel een veldoverwicht. Pas in de 37e minuut wisten we het net te vinden. Een prima voorzet van Danel werd door Matthijs het doel in gekopt. Ook in het vervolg van de eerste helft bleef het spel het zelfde beeld houden. Met 1-0 werd de rust bereikt.

In de rust was iedereen ervan overtuigd dat het spel beter kon en beter moest. Van een 4-4-2 werd het team omgezet in een 3-4-3 formatie. De bedoeling was om zo een betere veldbezetting te krijgen. Dit bleek ook wel te werken. Er werden wel wat meer kansen gecreëerd. Pas na en kwartier in de tweede helft wit ONR het doel weer te vinden. Na een goede aktie van Matthijs kwam de bal bij Leon. Hij kapte en draaide en schoot de bal het doel in, 2-0. Nog steeds werd er niet met alle kansen zorgvuldig omgegaan. In de 75e minuut was er weer een goede aktie van Matthijs. Hij speelde op Mitchell, deze raakte de bal half waardoor de bal bij Stephan kwam. Hij wist een echte 'muldergoal' te scoren, 3-0. Tegen het einde van de wedstrijd leek het wel of Lycurgus nog geloof had in een goede afloop van de wedstrijd. Zij bleven het proberen. In blessuretijd wisten ze de verdedigers van ONR te verschalken. Met een laag schot in de hoek van het doel wisten ze de eindstand op 3-1 te zetten.

Opstelling: Marten, Tom V, Anko, Jelmer, Jasper (Rolf), Gert Jan (Mitchell), Camiel, Danel (Stephan), Thom, Matthijs en Leon