Home > E2

Nipt verlies in spannende derby tegen VEV

Mon 11 Apr, 15:25

E2 op de goede weg terug

Na het verlies in Zuidhorn met 4-3 en de zeperd tegen koploper HJC met 10-0. Mocht E2 zaterdag op herhaling van de kampioenswedstrijd uit de herfstcompetitie tegen VEV 67 E2. In deze wedstrijd hadden we wat goed te maken want de kampioenswedstrijd tegen VEV werd in november met 2-1 verloren, en het verlies tegen de koploper was E2 onwaardig.

Toch begonnen we te voorzichtig aan deze wedstrijd en VEV starte gelijk prima, waardoor het al snel leek of we geen kans zouden hebben. We kwamen dan ook met 1-0 achter maar wisten toch prima gelijk te maken door een goeie goal van Rick. Helaas scoorde VEV daarna snel weer waardoor we met 2-1 achter de rust in gingen. Na de rust maakte Jesse de Jong gelijk na een mooie aanval en een prima pass van Thomas. Toch lukte het VEV om nog 2 keer te scoren waardoor de wedstrijd verloren leek. En toen we de laatste 10 minuten Power play gingen spelen met 1 man in de verdediging en 2 spitsen kwamen we eigenlijk pas echt los. Jelle in de goal en Tom in de verdediging hielden prima stand, en door veel pressie en ook goed meeverdedigen van het hele middenveld kwam VEV aardig in de verdrukking. Dit leidde dan ook tot de aansluitende goal van Jorn. Helaas was de wedstrijd hierna snel afgelopen want de gelijkmaker had er echt ingezeten. E2 heeft deze competitie enorm veel pech gehad waardoor ze punten hebben verspeeld, maar met de inzet van de 2e helft en wat meer geluk, komt het vertrouwen en de punten vanzelf.