ONR F1 tegen Nieuw Roden

Fri 13 May, 21:55

uit in Nieuw Roden

Deze keer speelden Justin, Tim, Bas, Sam, Bart, Stef, Joost. Rogier was er deze keer niet bij. De pols van Justin is weer hersteld en Justin stond weer op doel.

Het was nog een beetje fris toen we begonnen te spelen, maar de jongens gingen er gelijk flink tegenaan! Binnen de minuut opende Sam al de score voor ONR. ONR was erg actief en kon voorin door goed te combineren en snelle aanvallen meer kansen creeeren. Stef maakte de 2-0 en Bas de 3-0. Ondanks de verdedigende werkzaamheden van Bas, Bart en Joost en het uitstekende keep-werk van Justin kon Nieuw Roden er 1-3 van maken. Maar ONR werd steeds gevaarlijker in de eerste helft en wist de meeste kansen te verzilveren. Door twee doelpunten van onder meer Tim werd het 8-1 bij de rust.

De tweede helft had een heel ander beeld. Nieuw Roden begon veel sterker en wist meer te profiteren van de ruimte die er tussen de voorhoede en de verdediging ontstond.  Er vielen veel doelpunten in een korte tijd. Naar het einde toe stond het stand 5-9. Daarna wist ONR de eindstand uiteindelijk op 6-11 te bepalen.
Een vermakelijke wedstrijd een iets minder goede tweede helft, maar met een prima eerste helft.