Door: mauricevanbaaren

ONR F1 speelt uit tegen Leek

Concentratie bij Stef

Actiefoto

Na de mooie overwinning van afgelopen woensdag vertrokken we vanaf ONR richting Leek. Eerst hadden we foto's laten maken die als spaarplaatjes zullen worden  afgedrukt. De jongens vroegen zich al af of er ook meisjes zouden zijn die de plaatjes zouden gaan sparen......

Maar goed, er moet natuurlijk wel gevoetbald worden. Aangekomen in Leek-Rodenburg zagen we dat de tegenstanders een aardig balletje kunnen trappen.

Hendrik nam zoals gebruikelijk de opstelling en tactiek nog door en we begonnen. Het was een leuke, open wedstrijd en ONR liet zich niet onder de voet lopen, maar knokte zich in de wedstrijd. Joost speelde prima, vanaf linksachter en zijn krachtige schot wist hij vaak de voorhoede te bereiken. Het was in een snelle aanval dat Stef de 1-0 wist te maken. Leek was op haar beurt ook gevaarlijk en combineerde snel, maar Bas liep vaak de gaten dicht. Justin speelde weer een prima wedstrijd met fraaie reddingen. De aanvallen gingen over en weer en Tim kon de 2-0 maken. Het sterk spelende Leek maakte echter nog voor de rust de aansluitingstreffer. Met 2-1 voorsprong konden we gaan rusten.

De tweede helft leverde de mooiste aanval van de wedstrijd op. Stef en Tim speelden (volgens mij) vijf een-tweetjes dwars door de verdediging van Leek en Stef kon de 3-1 aantekenen. Maar Leek werd wel steeds sterker. Alle jongens gaven alles wat ze hadden, Sam, Bart, Rogier maakten veel meters.

Helaas konden ze niet voorkomen dat Leek eerst de 3-2 kon aantekenen en ook de 3-3. Bijna wist ONR F1 nog te scoren uit een vrije trap in de laatste minuut, maar een gelijkspel tegen dit Leek is een mooie en verdiende uitslag.