Home > E2

Nipt verlies ONR in topper tegen VEV'67

Sun 21 Nov, 05:48

Fantastische teamprestatie ONR E2 net niet voldoende voor kampioenschap.

VEV'67 kwam zaterdag 20 juli naar het sportpark van ONR voor de topper tegen ONR E2. Beide ploegen waren nog ongeslagen. VEV'67 had wel bijna twee keer zoveel doelpunten gemaakt.

Het werd een bloedstollend spannende wedstrijd, waarin ONR vroeg in de eerste helft de voorsprong nam. Jorn Buigholt gaf een goede pass aan Jesse Kort, die koel bleef en de keeper van VEV'67 passeerde. Deze voorsprong wist ONR tot en met de rust te bewaren.

Ook de tweede helft was voor de vele toeschouwers een waar schouwspel. Beide sportieve ploegen streden voor wat ze waard waren. Verdedigend speelden Tom Bak en Immo Epema zeer sterk. Eén van de uitblinkers was keeper Jelle Bouma. Aanvallend kwamen er kansen door counters, vaak ingeleid door één van de andere uitblinkers Jesse Kort. Ook Jesse de Jong was weer zeer waardevol op het middenveld. De keihard werkende en zeer goed meeverdedigende buitenspelers Thomas Baelde en Rik de Boer konden deze zaterdag net niet van deze snelle uitbraken profiteren. VEV'67 scoorde 5 minuten voor tijd toch de gelijkmaker en in de allerlaatste seconde ook nog de 1-2. VEV'67 is hiermee de terechte officieuse kampioen in de eerste klasse.

Na afloop toonden de teleurgestelde spelers van ONR zich waardig verliezers en feliciteerden de spelers van VEV'67. Ook werd de prima leidende jonge scheidsrechter Ruben bedankt. Voordat ONR E2 aan de Noordenveldcup begint wacht nog één wedstrijd op het veld tegen hekkesluiter Boerakker.