ONR A1 - Noordwolde A1

Sat 26 Mar, 15:48

Matthijs scoort een quattrick

Matthijs scoort het vierde doelpunt.

Deze week zag het er naar uit dat we exact 11 spelers zouden hebben. Gelukkig wilde Gertjo en David de reservebank komen bezetten. Hierdoor waren er toch nog twee wissels. Zo goed als iedereen was op tijd aanwezig. Een enkele wekker werd iets te vroeg afgezet waardoor een speler wat later aansloot. In ieder geval waren bij het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter alle spelers aanwezig. Dat iedereen toen nog niet helemaal wakker was bleek in de eerste 5 minuten. Noordwolde gaf de eerste speldeprik. Na deze eerste minuten van de wedstrijd nam ONR het initiatief over. Dit bleek uit de schoten van Matthijs en Danel. Helaas gingen deze schoten over. In de 10e minuut wist Matthijs de keeper voor het eerst te testen. Deze bleek goed op te letten en tikte de inzet van Matthijs naast. Na een kwartier spelen kopte Rolf de bal in het doel. Helaas stond hij in buitenspelpositie zodat dit feestje niet doorging. Gelijk hierna ging Noordwolde in de aanval. Gelukkig was Marten goed wakker en wist hij de inzet van de Noordwolder naast te tikken. Het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld af. Er werden nog wel een paar schoten gelost door Camiel, Gert Jan en Danel maar het net werd niet gevonden. Zo werd er met een 0-0 stand gerust.

In de rust werd door Hans gewezen op de kansen die er waren geweest. Er moest nog beter worden samengespeeld en de juiste keuzes moesten worden gemaakt. Deze boodschap werd zeker serieus genomen. Na zo’n 5 minuten in de tweede helft loste Gert jan een schot op doel. Zijn schot ging over. Een inzet van Camiel ging naast via de keeper. Hierna kreeg Noordwolde een vrije trap op de rand van het penaltygebied. De bal werd goed ingeschoten,maar Marten wist de bal met zijn voet te keren. Dit was voor ONR het teken om nu zelf echt te gaan scoren. Camiel speelde de bal op Matthijs. Hij wist de bal mooi in de hoek van het doel te schieten, 1-0. Een paar minuten later was het Danel die Matthijs aanspeelde. Wederom wist hij de bal tegen het net te krijgen, 2-0. Vanaf de aftrap stond ONR te slapen en wist Noordwolde de bal naar voren te spelen en de 2-1 op het scorebord te zetten. In de 72e minuut kreeg ONR een vrije trap. Deze werd genomen door Danel. Hij wist Matthijs te bereiken. Ook nu wist hij raad met de bal en scoorde de 3-1. Vlak voor tijd wist Gertjo Matthijs te bereiken. Voor de vierde keer deze middag wist Matthijs het doel te vinden, 4-1. Dit was ook de einduitslag.

Opstelling: Marten, Tom V (David), Anko, Rolf, Tom B, Gert Jan, Jelmer, Danel, Thom (Gertjo), Matthijs en Camiel