Home > F5 > F5 Voorpagina
F5 deze week 08-11-2010

Graag laten we jullie weer even weten hoe we de afgelopen tijd hebben gevoetbald. We trainen iedere week weer en gaan steeds beter samenspelen. Woensdagmiddag 3 november moesten we een wedstrijd inhalen tegen Leek. We hebben met zijn allen erg ons best gedaan maar je kon wel zien dat Leek al wat lan...

[meer ...]
ONR tegen ONR !! 31-10-2010

F5 goed gespeeld maar F4 bleek 23/10 te sterk

[meer ...]
Zaterdag 2 oktober ONR F5-Opende F4 02-10-2010

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Opende F4 op het programma.

Vanaf het begin was ONR de betere partij. Binnen een paar minuten scoorde Gijs de openingstreffer! Tot de rust kwamen er nog 5 doelpunten voor ONR bij, en 1 tegendoelpunt. Het ging dus héél erg goed!

Na de rust kwam Jasper op ...

[meer ...]
Even voorstellen: 27-09-2010

Wij willen ons even voorstellen, het nieuwste team van ONR.

achterste rij:

Tieme Boerema, Stijn Kuik, Thijs Tinga en Jasper ten Brink

voorste rij:

gastspeler Niels (F4), Joost Schaap, Gijs Bak en keeper Dobbe Oosterom

[meer ...]
ONR F5 - Zuidhorn F6, 25 september 2010 25-09-2010

Afgelopen zaterdag stond de tweede wedstrijd voor F5 op het programma. Vorige week werd de allereerste wedstrijd gespeeld tegen Nieuw-Roden F3 en deze werd overtuigend gewonnen met 1-8. Daarbij moet gezegd worden dat Dobbe alle 8 doelpunten heeft gescoord!

Maar goed, zaterdag wachtte er een nieuwe ...