S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Moeizame winst in derby tegen v.v. Roden

Sat 09 Oct, 00:00

Op de foto de nuttige en altijd goedlachse Jesse de Jong

Afgelopen zaterdag speelde v.v. ONR E2 een dorpsderby tegen v.v. Roden E2. Beide teams waren elkaar in de bekercompetitie ook al tegengekomen. Toen won ONR het duel overtuigend met 6-1. Het duel werd toen pas in de 2e helft beslist door 4 doelpunten in de 2e helft.

Het zou een spannnde wedstrijd worden, waarin ONR niet op haar best speelde. Toch hadden beide teams volop kansen, omdat beide teams aanvallend speelden. De verdiende ruststand was 1-0 in het voordeel van v.v. ONR.

In de 2e helft scoorde ONR nogmaals. Dat was nodig ook, want ONR stond vrijwel de gehele 2e helft onder druk en kreeg ook nog een doelpunt tegen. Met 2-1 op het scorebord overleefde ONR de laatste tien minuten zonder tegendoelpunt, waardoor de 3 punten op het sportcomplex van ONR bleven.

Deze wedstrijd was een mooi voorbeeld van een keer een beetje minder goed voetballen, maar wel 3 punten opstrijken. Prima geknokt mannen!

Foto: De nuttige en altijd goedlachse Jesse de Jong speelt meestal op het middenveld van ONR E2 en verstoorde net als in andere wedstrijden prima het spel van de tegenstander.