Home > S5
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Boerakker verslagen: 5-3

Mon 11 Oct, 01:48

Door: Gerard


Duel in eerste helft beslist



Wat moet je  eigenlijk schrijven over de wedstrijd van afgelopen zaterdag? Dat het prachtig weer was om in het veld te staan of om als bankzitter te functioneren? Dat we wederom genoeg spelers hadden? Dat het vervangen van de linkshalf voordelen biedt en dat uw stukjesschrijver ook vervangbaar is en we ook daarvoor voldoende literaire kwaliteiten  beschikbaar hebben?

Wat hebben we toch een compleet elftal beste lezers. We startten bijna twintig minuten later omdat Boerakker te weinig spelers op het veld had staan wegens een sterfgeval in de vv Boerakker- gelederen. Hierover was helaas niet gecommuniceerd. Dit negental kreeg het zwaar te verduren. Hans wist al na 21 seconden te scoren wat waarschijnlijk een record is in het bestaan van ONR 5 (huiskamervraag). We telden onze overwinning al en het tempo ging onmiddellijk omlaag. Consolideren die voorsprong. In een bejaardentempo werden vervolgens de tweede tot en met het vijfde doelpunt reeds voor rust  binnen gehaald. Moet nog wel vermeld worden dat er meer in gezeten had. Zo scoorde Henk wel (“met een zondagsschot zoals hij zelf zei”), maar onze linkshalf miste ook de nodige kansen…..De rest van de doelpunten kwam op naam van Hans.

Bij aanvang van de tweede helft verscheen Boerakker met 11 man, waaronder nu drie, snel opgetrommeld, uit het eerste elftal ( wat wegens genoemde omstandigheden was afgelast). Het duurde even voordat de Van Bergen Boys de lijnen in het elftal goed had staan mede door de drie eigen wissels. Epko, nog maar net hersteld van vorige week trad aan en trad een tiental minuten later ook al weer af. Blessure? Overtraind de laatste week? Teveel druk op de schouders – zoals een aantal in ons elftal wekelijks ervaren- of te veel conditionele achterstand? Uw verslaggever had geen mogelijkheid voor een diepte-interview na de wedstrijd wegens verplichtingen in het westen van ons land. Anne mocht zijn plek weer innemen en zo kom je heel slim door je wisselbeurt en ook aan je extra speelminuten. In de tweede helft kregen we nog een aantal kansen die niet verzilverd werden.

Het tweede deel van ons optreden was weer eens niet om aan te zien. Drie doelpunten tegen binnen korte tijd en het was maar goed dat onze scheids Ben de tijd ‘goed’ in de gaten hield, want een tweede record (5-0,5-5) hing in de lucht.

Echter wederom drie punten en we het linker rijtje komt in zicht. Zaterdag wacht VEV.








Terug
 
 
Sponsorgalerie