ONR A1 - Neptunia A1

Sat 02 Apr, 13:48

A1 verspeeld weer punten.

Wedstrijdbeeld

Er zijn van die voetbalwetten die regelmatig opgaan. Voor A1 gold vandaag dat als je zelf niet scoort de tegenstander dit wel doet. Dat er uiteindelijk nog een gelijkspel behaald werd was misschien wel meer geluk dan wijsheid.

ONR begon redelijk fel aan de wedstrijd. Had ook het betere van het spel in de eerste helft. In de 15e minuut werd Camiel weggestuurd door Jelmer. De keeper kwam uit en Camiel omspeelde de keeper beheerst, 1-0. Hierna werden er wel kansen gecreëerd maar niet gescoord. Anko wist een schot te lossen. Helaas eindigde deze net op het doel ipv erin.  Camiel werd in de 33e minuut diep gestuurd. Hij zette voor op Jelmer. Deze schoot de bal voor een leeg doel hoog over. Vlak voor rust was er een steekbal van Jelmer op Danel. Hij scoort via de onderkant van de lat. Helaas werd dit doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel. In de 45e minuut zette Tom V goed door. De bal komt bij Camiel. Hij kopt de bal net over. De rust werd dan ook bereikt met een magere 1-0 voorsprong.

De, ingevallen, Mitchell schoot aan het begin van de tweede helft voorlangs. Na 5 minuten spelen was het echter Neptunia dat de 1-1 op het scorebord zette. Neptunia rook dat er meer te halen viel. Vanuit een vrije trap wisten ze de bal voor te zetten. Deze werd ingeschoten, via de voet van Marten ging de bal omhoog en kon een Neptuniaspeler eenvoudig binnen koppen, 1-2. Twee minuten voor tijd werd het via Matthijs toch nog 2-2.

Het verloop van de wedstrijd was zeker ook vervelend voor Martijn. Hij zou zjn debuut in A1 gaan maken. Doordat de wedstrijd anders ging dan verwacht is dit (nog) niet gebeurd.

Opstelling: Marten, Tom V, Anko, Rolf, Tom B, Gert Jan (Mitchell), Jelmer, Danel, Thom (Jasper), Matthijs en Camiel