Home > F2
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

18 september: ONR F2 tegen Actief F4

Sat 18 Sep, 10:30




Wie doet er nu wat precies?



Na een weekje rust speelde F2 vandaag op eigen veld tegen Actief F4. De wedstrijd stond gepland voor half 1, maar dat werd een beetje later omdat de  kleedkamers allemaal in gebruik waren. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en regende het niet, af en toe scheen de zon zelfs even lekker.

Erwin Wiersinga kon voor ons de wedstrijd fluiten. Keepers waren Chris (de eerste helft) en Lourens (de tweede helft). Nathan kon vandaag niet aanwezig zijn, en dus werd er 7 tegen 7 gespeeld.

De jongens gingen erg voortvarend van start. Al snel volgden er een paar doelpogingen, jammer genoeg gingen ze allemaal naast. Maar het begin van de wedstrijd speelde zich voor een groot deel af op de helft van de tegenpartij en de jongens hadden er zin in. Soms wilden ze allemaal wel tegelijk op de bal af!

Voor Actief gold alleen hetzelfde. Hilde kon in haar eentje niet de hele verdediging voor haar rekening nemen, en dus kreeg Actief kans om te scoren. Voor rust deden ze dat 4 keer. Soms ook wel met een beetje geluk. Bij het derde doelpunt bijvoorbeeld stond het voor het doel zo vol dat niemand echt goed kon zien wat er gebeurde....

Na de rust miste ik zelf het eerste deel van de tweede helft, maar bij mijn aankomst bij het veld had F2 al drie keer gescoord: Lars een keer, Martijn ook en bij de derde nam Martijn een hoekschop, maar wie er uiteindelijk scoorde was een beetje onduidelijk. Actief kwam terug met nog twee goals, waarna  Chris er voor F2 nog 1 maakte. Lourens had tussendoor ook nog een aantal pogingen goed weten te stoppen.

Eindstand was dus 4-6, maar het was een leuke wedstrijd om naar te kijken.








Terug
 
 
Sponsorgalerie