S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Wedstrijdverslag Marum D3 tegen ONR D3

Mon 11 Oct, 17:00

Door: Maikel Drenth

Afgelopen zaterdagmorgen om 09.00u moesten wij aantreden in Marum tegen D3. Een spannende wedstrijd, wij nummer 2 tegen Marum die alles nog had gewonnen. Wim was helaas ziek en wij begonnen met Rik op goal met goede moed aan de wedstrijd. Na een paar kansen voor ons na goed samenspel scoorde Marum in 1 van de tegenaanvallen 1-0.

Even hierna scoorde Bram hierop de 1-1 na een goede aanval.Het spel golfde de hele tijd op en neer waarna Marum opnieuw scoorde 2-1. Na goed aandringen en storen scoorden wij in een scrimmage voor de goal via Stijn de 2-2. Vlak voor de rust scoorde Marum echter de 3-2.

De jongens spraken met elkaar af na de rust snel de 3-3  te scoren. Met goeie moed begonnen we aan de 2e helft, maar Marum maakte direkt na de aftrap 4-2. Hierna hebben wij wel goed partij geboden, maar 2 ‘bovenmaatse’ D-spelers van Marum maakten vanaf dat moment het verschil. Marum scoorde nog 2x  wanneer wij een penalty meekregen van de scheidsrechter.

Thijs-Jan mocht deze penalty nemen en scoorde beheerst 6-3. Marum zorgde voor het slotakkoord en scoorde nog 7-3.

Moegestreden gingen wij naar de kleedkamer voor de welverdiende douche. Volgende week gaan we weer winnen hebben we met elkaar afgesproken, om zo de 2e plaats te houden.