Marum maatje te klein voor ONR

Sat 05 Mar, 13:51

Door: Gerard

2-0 achterstand ongedaan gemaakt

De eerste uitwedstrijd na de winterstop is voor ons altijd moeilijk. We hebben nog te weinig ritme in de benen en het is vaak nog te koud. Dat we dan tegen Marum alle zeilen bij moesten zetten was duidelijk. We begonnen wat onrustig, maar er leek geen vuiltje aan de lucht. Toch stonden we al vrij snel met 1-0 achter door een fraai ingeschoten vrije trap. Niks aan de hand, want we speelden inmiddels redelijk en we bleven rustig. Vlak daarna werd het 2-0 na een snelle uitbraak. We hadden de keeper van Marum al een paar keer getest en daar bleek wel wat te halen. Maar toch 2-0 achter...

De lijnen werden wat anders uitgezet wat resulteerde in meer overwicht. We werden sterker en in een mooie aanval wist Richard hard in te schieten. We gingen door en nog voor rust werd het 2-2 door Wiebe, die een vrije bal recht op de keeper schoot, maar de bal voldoende vaart had meegegeven om toch te kunnen scoren. Met 2-2 konden we aan de thee.

Hans was inmiddels ook gearriveerd en dat was merkbaar voorin. De voorsprong was daar en die vergrootten we wederom door Hans (2-4). Een zeker doelpunt van Wim ( bal over de lijn maar niet gezien door een bellende (!!) grensrechter....) werd niet meegteld. De treffer van Erik daarna kon niet missen en vlak voor tijd maakte Hans z'n derde en was de 6-2 een feit. Punten in de tas en op naar Roden. Een rustige pot voetbal.

Verder valt er niet veel te vertellen of het moet de wissel zijn van Geert, die na één minuut al uitviel met een blessure; of de invalbeurt van Rick in de tweede helft toen het nog 2-2 stond en in zijn bijzijn de stand zag uitgroeien naar 6-2. En zo kunnen we nog wel een paar kleine feitjes noemen die het verslag langer maken, maar niet van grote waarde zijn. Affluiten dus. Mooi weekend verder!