Home > S1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

07-05-2011 ONR - SGV, rust 1-0 eind 3-0

Wed 27 Apr, 01:06




Sander wacht op zijn momenten


Op een zonovergoten en warm sportpark 'de Hullen' trad ONR aan tegen SGV uit Schildwolde. ONR moest wegens blessures, schorsingen en afwezigen de opstelling volledig omgooien. Martin moest deze wedstrijd zelfs als noodgreep gebruik maken van de inzet van Martijn Alssema. Gelukkig is het resultaat zoals gewenst, een overwinning op SGV, waardoor een periodetitel zeker is. Tot de laatste ronde blijft onduidelijk welke periode het gaat worden.

Na de aftrap was het ONR dat direct aanvallend het initiatief nam. Martijn was de eerste die een gevaarlijk schot losten, maar de lat op zijn weg vond. Even later was dat ook het geval voor Karsten die uit een corner de bal op de lat deed belanden. ONR zette SGV volledig onder druk en creëerde de ene kans naar de andere. Zelfs 100% kansen werden echter om zeep geholpen, maar gelukkig bleef de inzet van het gewenste niveau en bleef ONR er voor gaan. Uit een van de aanvallen werd Tim in stelling gebracht, die van afstand op doel schoot maar zijn schot gekeerd zag worden door de keeper. Gelukkig was spits? Jeroen er als de kippen bij en werkte de bal met links in het doel (1-0, 29).  Ook na de goal bleef ONR heer en meester en zag SGV slechts 1 keer erg gevaarlijk counteren. Gelukkig stond Klaas weer paraat en wist hij de bal uit het doel te houden.

Na de rust leek de vermoeidheid al direct toe te slaan. ONR lukte het niet om het initiatief opnieuw te pakken en dus was het SGV (met de wind in de rug), dat gevaarlijk werd. Gelukkig hield de verdediging van ONR stand en kon Klaas met goede ingrepen zijn doel leeg houden. De inspanning aan het begin van de tweede helft begon SGV ook op te breken. Langzamerhand kantelde het spel en ging ONR weer in de aanval. ONR was aanvallend ook gevaarlijker dan SGV en er ontstond een echte ouderwetse scrimmage voor het doel, waarbij de bal tot 5 keer toe werd ingeschoten, maar iedere keer tegen gehouden kon worden. Na verloop van tijd bracht Martin een debutant in, Mitchel Schievels (a-junior), die op de plaats van Tim ging spelen en een goede indruk achterliet. Het laatste kwartier van de wedstrijd was weer voor ONR en met name Sander kreeg het op zijn heupen. Een klutsbal in de zestien, kwam voor de voeten van Sander die zich niet bedacht en met links tussen de benen door van de keeper in het doel schoot (2-0, 76). 10 minuten later was het Sander die een solo aan de rechterkant van het veld begon, een stuk of vier tegenstanders uitspeelde en vervolgens aan de linkerkant alleen voor de keeper kwam te staan. Dit keer gunde hij de keeper geen kans en scoorde fraai (3-0, 86). Hierna kwam ONR niet meer in gevaar en was de wedstrijd gespeeld. Mitchel zag vlak voor tijd nog een goal van hem afgekeurd worden vanwege vermeend buitenspel. Al met al een duidelijke overwinning van ONR, waarmee een periodetitel is veiliggesteld en er nacompetitie gespeeld kan worden!

Spelers: Klaas Kleiker, Gerard Booij, Rens van der knaap, Wouter Bloemendal, Jeroen Visscher, Sander Ottens, Lart Wolthuis, Karsten Bruinsma, Michel Kremer, Martijn Alssema (79, Benjamin Vogelzang), Tim van der Meulen (71, Mitchel Schievels)

El Líder








Terug
 
 
Sponsorgalerie