S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Zaterdag 9 april: Hoogezand C1 - ONR C1

Sat 09 Apr, 16:14

Knappe zege C1 op Hoogezand

Zaterdagmiddag om half 2 vertrokken we naar het altijd lastige Hoogezand. De thuiswedstrijd eindigde (zoals wel vaker dit seizoen) in 2-2 en dus was dit een lastige wedstrijd.
Om 3 uur begon onze wedstrijd en we begonnen, Hoogezand was in het begin sterk maar wij deden niet voor hun onder, Hoogezand kreeg een aantal kansen maar wij kregen ook een paar goede mogelijkheden (Hendrik vanaf de zijkant net over en Merijn op de lat).
5 minuten voor rust kregen we een corner, Merijn schoot de bal heerlijk voor en Sander kopte keurig in; 0-1.
Na rust stonden we aan het begin weer wat onder druk maar we hielden stand, Sjoerd haalde de bal nog een paar keer goed van de doellijn en Job was ook een paar keer nuttig bij de goal.
Ondanks dat Hoogezand misschien iets sterker was scoorden wij toch de 0-2, na een goede dieptebal op Sander kon hij doorlopen op de keeper en faalde niet.
Daarna ging Hoogezand nog meer in de aanval en dat resulteerde ook in de 1-2. Hoogezand wou doordrukken maar de paal bracht ons redding.
Doordat Hoogezand veel naar voren was, lagen er ruimtes voorin en daar profiteerde Hendrik van, hij liep op snelheid door de defensie van Hoogezand en werd neergelegd; Strafschop, Sander ging achter de bal staan en maakte zijn 3e van de middag. 1-3.
Hoogezand was gebroken en kwam niet meer terug in de wedstrijd, toen de scheidsrechter affloot was er ontlading bij ons als spelers maar ook zeker bij Jaap. Al met al gingen er verdiend met de punten vandoor!