Eems Boys A1 - ONR A1

Sat 20 Nov, 17:09

ONR A1, 5e winstpartij op rij.

Invalkeeper Leon. Hij wist de 0 te houden.

Met een enigszins gehavend team trad ONR aan tegen Eems Boys. Marten moest deze wedstrijd aan zich voorbij laten gaan ivm een blessure. Leon was bereid om deze wedstrijd het doel te verdedigen. Ook Tom B is nog niet hersteld van zin blessure. ONR begon fel en scherp aan de wedstrijd. Al in de tweede minuut werd een diepe bal van Camiel in eerste instantie niet goed verwerkt door de keeper van Eems Boys. Toch kon hij de bal nog net op tijd vn de lijn oppakken. In de 5e minuut komt een ingooi van Camiel in het strafschopgebied. Iedereen mist de bal. Jasper komt op de 16 meter inlopen en schuift de bal laag langs de keeper, 0-1. Na zo'n 15 minuten weet Camiel een afstandsschot af te vuren op het doel. De keeper weet de bal te keren. ONR bleef in de aanval. Jelmer weet, na een goede aktie, de bal bij Thom t krijgen. Zijn schot gaat net over. In de 25e minuut gaat Thom goed door. Zijn voorzet kon net niet door Mitchell de goede richting uit gekopt worden. Na een half uur spelen mocht Anko een vrije trap nemen. Zijn voorzet kon net niet ht doel in gewerkt worden. ONR bleef druk op het dol van Eems Boys houden. Een voorzet werd door de keeper weggestompt. De inlopende Gert Jan schoot de bal prima op het doel. Helaas wist een speler van Eems Boys de bal van de lijn t koppen. Een paar minuten voor de rust wist Eems Boys het strafschopgebied va ONR t bereiken. Hierbij moest Leon in aktie komen. Tijdens zijn aktie ging de tegenstander onderuit en kreeg ONR een penalty tegen. Onze invalkeeper wist zijn doel prima te verkleinen en ging naar de goede hoek. Mede hierdoor schot de speler naast. Ondanks all kansen was de russtand slechts 0 - 1.

De tweede helft gaf een zelfde spelbeeld. In de 52e minuut werd Matthijs neergehaald in het strafschopgebied. De toegekende strafschop werd koelbloedig door Anko langs de keeper geschoten, 0 - 2. ONR bleef kansen creëeren. Een afstandsschot van Danel gaat net naast. Een schot van Gert Jan dat net over gaat. Vanuit de counter wist Eems Boys en kan te creëeren. De bal werd net naast gemikt. Een kwartier voor tijd mocht ONR weer een vrije trap nemen. De vrije trap werd genomen door Danel. Hij wist de bal exact op het hoofd van, supersub, Stephan te leggen. Deze wist de bal de juiste richting uit te koppen en zo de 0 - 3 op het scorebord te zetten. Vier minuten voor tijd wist, de uitstekend spelende, Jelmer een vuurpijl op het doel af te vuren. Van zo'n 25 meter gaat zijn schot over de keeper en net onder de lat het doel in, 0 - 4. In de 90e minuut maakt Matthijs, na een steekpass van Anko, en prima aktie. Beheerst weet hij de bal langs de keeper te schuiven. Zo werd de eindstand bepaald op 0 - 5. Een mooi resultaat.

Opstelling: Leon, Tom V, Anko, Rolf, Jasper (Tom v L), Gert Jan, Jelmer, Camiel, Thom (Danel), Matthijs en Mitchell (Stephan)