Zaterdag 21 augustus: voor F2 is het seizoen begonnen!

Het gelegenheidsteam (v.l.n.r, vanaf bovenaan): Anton, Daan, Hilde, Erik, Wessel, Chris, Joost, Bas, Martijn en Jurian

Chris in actie

Allemaal op een kluitje

De vakantie is nog niet voorbij maar het voetbalseizoen is voor F2 al weer begonnen. Aangezien nog niet iedereen er bij kon zijn werd er vandaag gespeeld door een gelegenheidsteam met twee spelers uit F1, slechts 3 uit F2 en maar liefst 5 uit F3. En aangezien er nog geen ouders zich hebben aangemeld voor de vacature van leider, heeft Henk Venema voor vandaag alle taken overgenomen. Waarvoor bij deze: hartelijk bedankt!

Het was goed te merken dat de spelers er weer zin in hadden! Ze gingen er helemaal voor, soms waren ze zo fanatiek dat ze even vergaten dat er soms maar 1 tegelijk achter de bal aan hoeft en doken ze er bijna allemaal op af.

De eerste helft begon goed voor ONR. Bas scoorde al vrij snel een eerste doelpunt. Jammer genoeg volgde daar al snel een doelpunt van Veenhuizen op. Maar voor rust kwamen er nog twee doelpunten bij, beide gemaakt door Bas. In de rust leverde dat een leuke discussie op tussen een aantal ouders over de term "Hattrick". Als ik het goed begrepen heb, heb je een hattrick als een en de zelfde speler drie doelpunten achter elkaar maakt. Helaas voor Bas zat er in dit geval dus een doelpunt van de tegenstander tussen en was het geen hattrick (weer wat geleerd!).

Aan het begin van de tweede helft kreeg Veenhuizen een mooie kans, die na wat heen en weer spelen toch gestopt werd door keeper Daan. Daarna speelde het spel zich eigenlijk voornamelijk af op de andere helft. Alle spelers leefden zich heerlijk uit op het veld. Zowel Chris als Martijn kreeg de kans om te scoren. Beiden deden dit twee keer achter elkaar, en tussendoor maakte Bas ook nog weer een doelpunt. Eindstand was dan ook Veenhuizen - ONR : 1-8.

En dat zonder ook maar 1 keer eerder samen gespeeld te hebben!

Jongens invallers: hartelijk bedankt. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken!