Home > E2

ONR legt Wilper Boys wil op!

Fri 03 Sep, 14:00

Immo Epema scoorde in de 2e helft een fraai doelpunt

Op de 1e zaterdag van september speelde ONR E2 haar 1e competitiewedstrijd thuis tegen Wilper Boys E1. Het werd een eenzijdige wedstrijd, waarin ONR de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was. ONR nam vanaf het begin het initiatief en stoorde vroeg. Dit leverde veel kansen op, maar omdat Wilper Boys massaal verdedigde was het moeilijk scoren. Toch wist de altijd alerte spits Jorn Buigholt te scoren uit een rebound van een goed schot van Jesse Kort. Later wist Rik de Boer nog het doel te vinden. Slechts één keer was ONR niet alert en brak een speler van Wiper Boys door, maar keeper Jelle Bouma hield zijn doel schoon. Ruststand 2-0.

Omdat keeper Jelle in de 1e helft maar 2 ballen had gehad mocht Rik de Boer de 2e helft keepen en nam Jelle Bouma zijn plaats op rechts in. Immo Epema ging op het middenveld spelen en Jesse de Jong nam zijn plaats in de verdediging in. Deze omzettingen pakten goed uit, want ONR wist in de 2 helft maar liefst 5x te scoren door Immo (1x), Jorn (1x) en Jelle (3x). Thomas Baelde was steeds gevaarlijk vanaf links. Jesse Kort, Jesse de Jong en altijd betrouwbare verdediger Tom Bak hielden het achterin potdicht en uitstekende gelegenheids keeper Rik raapte de rest van de ballen op.

ONR kan terugkijken op een uitstekende seizoensstart. Volgende week speelt ONR om 10 uur uit tegen SVMH E1 uit Niebert. Voor een compleet overzicht van alle speelrondes, inclusief tot dusver bekende data, zie bij de 'Kalender' rechtsboven op deze pagina.