Home > D3 > Afspraken
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z
Afspraken D3

Hallo allemaal en welkom op het D3 gedeelte van de website. Ik ben Jeroen de la Lande Cremer (vader van Joost Mecklenborg) en ik heb afgesproken dat ik de redactie doe voor D3. Dit in ieder geval tot de kerst, waarna John Radix het stokje van me overneemt.

We zullen elke week informatie (en als die voorhanden zijn foto's) op onze site zetten en proberen een verslag te maken van de wedstrijden. Houd deze site dus dan ook goed in de gaten. Er kan altijd wat veranderen.

De informatie die momenteel voorhanden is is nog niet compleet. Zo zijn er nog maar enkele wedstrijddata bekend. Ook is het nog niet duidelijk of het team nog vaste leiders gaat krijgen of niet. Dat wordt ongetwijfeld binnen afzienbare tijd duidelijk. Voorlopig presenteer ik de zaken die nu bekend zijn en de afspraken zoals die nu staan, zie de schuingedrukte tekst hieronder.

Verder: voor vragen of opmerkingen met betrekking tot het D3-gedeelte van de website: stuur een mail naar Jeroen de la Lande Cremer (i.v.m. spam: zie mijn e-mailadres op de adreslijst).

 

Beste Spelers,

Beste Ouders / Verzorgers,

Ook dit seizoen gaan we er weer tegen aan. Om de werkdruk wat te verdelen hebben we de taken wat verdeeld aan ‘functionarissen’. Deze taken zullen we laten rouleren, dus elke week andere functionarissen. Van belang is dat we de data en bijbehorende taken even goed registreren. Anders komt D3 en/of ONR in de problemen.

Hieronder de lijst van ‘functionarissen’, takenpakketten, die zullen rouleren:

1. Aanvoerder: vanzelfsprekend een speler. In de regel is een ouder / verzorger van de aanvoerder de vlaggenist(e). De aanvoerder is verantwoordelijk voor:

- Het meenemen van de wastas en het ordentelijk retourneren daarvan de volgende wedstrijd (waarvan hij geen aanvoerder meer is)

- Schone oplevering kleedkamer na de wedstrijd (vegen, rommel in de prullenbak)

- Aanwezigheid van de pasjes voor vertrek naar huis en voor vertrek naar het sportpark ism Ouder / Verzorger

- Het schrijven van een kort en enthousiast wedstrijd verslag, in te leveren bij Jeroen de la Lande Cremer.

2. Coach: Zorgt voor de opstelling en wissels en vurige aanmoediging van zijn / haar team en is chauffeur voor vervoer bij uitwedstrijden

3. Vlaggenist(e): voert de rol van lijnrechter met verve uit en is chauffeur voor vervoer bij uitwedstrijden.

4. Assistent: zorgt voor invulling en afleveren wedstrijd formulier, ranja in de pauze, zorgt voor de waterzak (en andere calamiteiten) en is chauffeur voor vervoer bij uitwedstrijden

5. Chauffeur: zorgt voor de 4e auto bij uitwedstrijden. 14 spelers = 4 auto's; coach, vlaggenist en assistant rijden ook.


Overige huisregels:

- Belronde bij afgelasting: Van Aalst belt Alferink, Alferink belt Berends, Berends……, Wolfis belt Van Aalst. Bij het niet kunnen bereiken van de volgende sla je deze over en belt de speler daarna. Je probeert de speler in kwestie daarna nogmaals te bereiken.

- Afmeldingen behoren gedaan te worden bij de coach van dienst

- Onderling ruilen is toegestaan, maar blijft eigen verantwoordelijkheid van ouder / verzorger

- Vertrek vanaf en retour naar Sportpark ONR bij uitwedstrijden, tenzij expliciet anders aangegeven!

- Alle belangrijke mededelingen (vertrektijden aanvangstijden, etc.) zijn te vinden op de website. A.u.b. regelmatig controleren!!!

Buitenspel: aan te leveren door Henk, misschien een idee om integraal op de ONR web-site te zetten?

<Indeling werkzaamheden: zie 'functierooster D3' hieronder>

- Let op: ik ga uit van een scheids vanuit de club, anders komt er nog een kolom (6e functionaris) bij.

- Wedstrijdnummer te vervangen door datum tzt.

- Vaders of Moeders is mij om het even.

- Natuurlijk is niet voor elke wedstrijd een chauffeur nodig.

 

 

 

 
 
Sponsorgalerie