ONR A1 - de Pelikanen A1

Sat 12 Mar, 17:45

Jammer, maar helaas.

Camiel als gelegenheids rechtsback

Daar waar de vorige wedstrijden de puzzelstukjes telkens op hun plaats vielen gebeurde dat vandaag niet. Vooraf was het al een gepuzzel voor Hans om een logische opstelling te maken. Vandaag kon er niet beschikt worden over Tom V (schorsing) en Stephan (ziek). Daarnaast zijn Tom B en Mitchell nog niet 100% fit. Gelukkig kon Tom v L. vandaag wel aansluiten zodat we in ieder geval de beschikking hadden over 14 man.

De Pelikanen begonnen fel aan de wedstrijd. Na zo’n 5 minuten pakte ONR de draad goed op en ontstond er een strijd tussen twee teams die aan elkaar gewaagd waren.  Grote kansen ontstonden er echter niet voor beide doelen. Er waren wat ballen die over of naast gingen. Wel was er een gele kaart voor een Pelikaner en voor Rolf. Vanuit de vrije trap, na de overtreding van Rolf, kwam de bal voor het doel en werd goed ingekopt, 0-1. Vijf minuten later bracht de Pelikanen de stand op 0-2. Op een gegeven moment ging Leon alleen door op de keeper. Deze kwam met twee benen op Leon in. Hierbij raakte hij de enkels van Leon. Deze overtreding werd gemist door de scheidsrechter. In de rust moest Leon uitvallen met een opgezette enkel.

Na rust kwam ONR niet echt tot het spel zoals we van het team gewend zijn. Het was de Pelikanen die de 0-3 op het scorebord zette. In de 66e minuut kreeg ONR een penalty. Deze werd door Anko mooi ingeschoten. Na dit doelpunt kwam er weer wat meer geloof in het spel van de spelers. Tot grote kansen kwam het echter niet. Ook de Pelikanen kregen nog wat kansen. Marten een doelpoging nog te redden. Toch wist de Pelikanen de 1-4 op het scorebord te zetten. Na een tweede gele kaart voor een Pelikaner moesten zij met 10 man verder. Vlak voor tijd probeer Jasper een speler het scoren onmogelijk te maken. Hierbij haalde hij de speler onderuit en kon hij de kleedkamer gaan opzoeken met den rode kaart op zak. De vrije trap die genomen mocht worden werd gestopt door Marten. Zo eindigde deze wedstrijd met 1-4. Jammer maar helaas. Volgende week pakken we de draad weer op. Al zal het dan ook een puzzel worden om tot een volwaardige opstelling te komen. Mitchell wordt komende week geopereerd en Jasper en Tom zullen (nog) geschorst zijn. Het is afwachten hoe het met de blessures van Leon (enkel) en Marten (knie) zal zijn. Hopelijk blijven de andere spelers komende week heel en fit.

Opstelling: Marten, Camiel, Anko, Jasper, Rolf (Tom B), Gert Jan, Jelmer, Danel (Tom v L), Thom, Matthijs en Leon (Mitchell)